Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Rotax Max Challenge 3. afdeling

Go Kart 
15/05/18 

Rotax karavanen var igen nået til Jylland, da Grindsted Go kart Klub stod som arrangør af 3. afdeling af mesterskabet.
Rotax Micro har heldigvis vokset sig lidt større og her tog Daniel Hasling sig af det hele, med hurtigste tid og sejr i Finalen foran Laurits F. Clemmensen og Lærke Rønn Sørensen, mens Mathias Mezdo, der var P2 efter tidtagningen, måtte udgå i Finalen.
 

Det blev igen en kamp mellem Marcus Topp og Theo Eriksen i Rotax Mini. Theo vandt tidtagningen og Marcus finalen.


Altid tæt fight i Rotax Mini
(Foto: Niels Kiilerich)

Victor Nielsen havde P3 på tiden, men udgik af Finalen, mens Simon B. Kristensen tog den sidste plads på skamlen i Finalen.

I Rotax Junior var der igen tæt kamp mellem de forreste. Mads Riis satte tiden foran Viktor Poulsen og Victor Frost Bay.


Victor Frost Bay(17) forrest I Rotax Junior
(Foto: Niels Kiilerich)

I Finalen var det dog Victor Bay, der trak det længste strå foran Mads Riis og Julie Friis.

Jannik Nielsen havde igen fundet karten frem i Rotax Senior. Det sker ikke så tit, men går som regel godt. Det var dog Mikkel Lange, der satte tiden foran Regina Grynnerup og Jannik.

I Finalen lykkedes det for Jannik at holde Mikkel bag sig med Regina som P3 Jan Andreasen var tilbage øverst på sejrsskamlen i DD2 master med Steen Graversen og Claus Bang efter sig.


Jan Andreasen(4) igen på sejrs kurs i DD2 Master
(Foto: Niels Kiilerich)

I DD2 var der også tæt kamp. Lasse Andreasen var hurtigste mand ved tidtagningen foran Andreas Birkbak og Mads R. Thomsen. Det lykkedes også for Lasse at krydse målstregen først i Finalen, nu med Marc Dueholm efter mens mads sluttede P3.

Andreas Birkbak udgik af Finalen.

Næste Rotax løb bliver på én af de sydligste jyske baner, nemlig i Asserballe på Als.

Kiilerich