Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Finalesejr til Jan Magnussen

DTC 
13/05/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfter en problemfyldt lørdag, hvor Magnussen Racing Experience havde store vanskeligheder med at finde det rette setup på raceren, lykkedes det Jan Magnussen at vinde finalen for MASCOT Danish Thundersport ved Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.
 

En tredje- og en andenplads i de to forudgående kvalifikationsheat havde sikret Jan Magnussen pole position til finalen foran Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen, og trioen kom da også afsted i denne rækkefølge. Lasse Sørensen pressede på overfor Jan Magnussen, men selv om der kom en safety car- periode, da Ronnie Bremer endte i sandkassen for enden af langsiden efter en kontakt med Mikkel C. Johansen, kunne Jan Magnussen fortsætte med at føre, hvilket han gjorde helt frem til det ternede flag.


(Foto: Henning Smed)

Finalesejren betyder, at Jan Magnussen fører MASCOT Danish Thundersport Championship med blot fire points forspring til Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen, der deler andenpladsen.

www.dtc-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - DTC
  • DTC åbningsløb - Løb 3
  •