Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Jonas Lynge lægger bedst ud

Citroen DS3 Cup 
12/05/18 

Jonas Lynges blå/hvide racer var ofte at finde forrest i feltet i den forgangne sæson - og i 2018 tegner det ikke umiddelbart til at blive anderledes. Nordjyden lod stopuret tale i kvalifikationen til Åbningsløbet på Jyllandsringen og tog pole position i tiden 1.17.254.
 


Det bliver med Jonas Lynge på pole, når sæsonens første løb i DS3 Cup sættes i gang søndag
(Foto: Niklas Majgaard)

Han bliver fulgt af en trio af norske kørere, som alle gik ud og viste nogle solide tider. Nummer to på gridden til søndagens løb er således Kristian Moe Sætheren, som fik klemt sig ind foran de to DS3-debutanter Per André Støle og Thomas Faraas.


Kristian Moe Sætheren har for alvor fundet farten i sin DS3'er - nordmanden er at finde på 2. startposition søndag
(Foto: Niklas Majgaard)

Femtebedste tid gik til Kenn Bach, som får følgeskab af svenske Erik Bertilsson på sjettepladsen.

Top otte afrundes af Eric Nilsson og Jørgen Worthmann.


Kenn Bach indleder året fra femte position
(Foto: Niklas Majgaard)

Der venter søndag to heats for DS3 Cup-feltet - første heat sættes i gang klokken 10.35, mens weekendens andet heat køres 14.55.

Det sagde de efter kvalifikationen:

Pole position: Jonas Lynge:
- Jeg ved ikke helt, hvad jeg egentligt havde forventet her. Vi har ikke haft nogen tests eller andet før den frie træning i dag, så vi prøvede lidt forskelligt af. Heldigvis virkede det godt, og vi fik bilen til at køre godt.

2. position: Kristian Moe Sætheren:
- Det her er et super resultat. Det viser i hvert fald, at al den træning og test, jeg har kørt gennem vinteren, har givet fuld valuta for pengene. Jeg vil gøre mit bedste for at få et godt resultat ud af den her kvalifikation.

3. position: Per Andre Støle:
- Jeg er godt tilfreds med tredjebedste tid, men jeg føler, at der var lidt mere i bilen, end jeg egentligt fik vist. Jeg ser frem til i morgen, og håber, at jeg kommer godt fra start.

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •      D4 Enterprise Solutions