Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Oliver Rømer får nye udfordringer

1600 Challenge 
11/05/18 

Oliver Rømer kommer til at møde helt nye udfordringer denne weekend, når den anden afdeling af Yokohama 1600 Challenge skal køres på FDM Jyllandsringen.
Det er nemlig allerførste gang at den 21 årige kører skal takle den midtjyske bane.
 

Det er mindre end to måneder siden at han tog sin banelicens, men det foregik på Padborg Park, hvor også åbningsløbet i Yokohama 1600 Challenge blev kørt.

Alligevel er holdet fra Stege fortrøstningsfulde i forhold til weekenden.

Med 17. bedste tid i kvalifikationen, efterfulgt af en 19. og en 15. plads i de to løb i Padborg, har den unge kører bevist at der er fart i både ham og bilen.


(Foto: JJ Media)

Udover at score point til det generelle DIF Danmarksmesterskab, deltager Oliver også i Rookiemesterskabet for helt nye kørere, der ikke tidligere har kørt asfaltbanesport. Her blev det til to femtepladser ved åbningsløbet, hvilket gør at han aktuelt indtager 5. pladsen i Rookiemesterskabet.

Feltet er dog utrolig tæt, så køreren i den hvide Peugeot 207 med nummer 31 i sideruden, skal holde fuld gas på hele weekenden. Det er ikke unormalt at 10 kørere kan ligge indenfor et sekund i tidtagningen – så der er ikke plads til at køre at slappe af.

Der er selvfølgelig mulighed for at se bilerne i levende live på FDM Jyllandsringen, men som noget nyt bliver størstedelen af lørdagen nu livestreamet på www.YouTube.com/danishthundersport, mens søndagens heat 1 kan følges live på TV2 Sport samt TV2 Play. Heat 2 køres desværre lige efter tv signalet er blevet slukket.


(Foto: JJ Media)

Teamet skal nok komme med en rapport efter weekenden, når der forhåbentlig er kommet en masse point ind på kontoen – og ikke mindst kilometer under hjulene på FDM Jyllandsringen.

Man kan også følge holdet på Facebook under https://www.facebook.com/ORMOTORSPORT

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 10.40
Kvalifikation 12.45

Søndag
Løb 1 12.45
Løb 2 16.20

Oliver Rømer Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Oliver Rømer
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •