Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Business as usual med lidt ekstra krydderi

DTC 
10/05/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFor Madbull Racings vedkommende har det ikke været et drømmescenarie uden lige at returnere til Danish Thundersport Championship, hvor Kim Lund Johansen til finaleløbet sidste år måtte se sig slået hjem af et bremsesvigt med over 200 km/t.
 

Den nye Ford Mustang-body var nemlig forsinket i leveringen til Danmark fra USA, og da denne skulle monteres i et forvejen stramt program ville skæbnen at bagenden slet ikke var en Ford Mustang, men en Chevrolet Camaro!

”Vi blev da lige lidt skæve i masken, da det gik op for os hvad vi stod med - men takket være vores lynhurtige maler LAKeksperten Struer Billakering så gik det bare stærkt med at få indhentet det forsømte da først vi havde den rigtige bagende” Siger Kim Lund Johansen.


2018-designet for Madbull Racing, af Kellmann Design
(Foto: Privatfoto)

Ved spørgsmålet om følelsen i at skulle sætte sig i en racer igen er Kim også helt klar i mælet

”Jeg fik jo ikke en chance for at sætte mig i bilen igen sidste år, da det jo var finaleløbet hvor uheldet skete – og der var ligesom ikke mere bil tilbage der. Men vi har altid haft- og har endda formået at forstærke vores team med en masse gode kræfter som alle vil os, og det giver mig en kæmpe motivation for at sætte mig bag rattet og kæmpe videre”

I år er Madbull Racing fra åbningsløbet bestående af:
Lars Højris - Yokohama SuperCup (YSC)
Tino Vang Jørgensen - Yokohama SuperCup (YSC)
Kim Lund Johansen - Danish Thundersport Championship (DTC)

Tino Vang Jørgensen skal i år køre teamets mesterskabs-bil fra 2015 og 2016. Test forud for sæsonen gør Tino optimistisk i forhold til at kunne lege med oppe i den sjove ende af feltet. Mon bornholmeren endelig får et fortjent gennembrud i klassen?

Lars Højris skal have sit comeback i Yokohama SuperCup, hvor han sidste gang deltog i 2008 da klassen hed Advan Cup - noget han ser meget frem til:
”Jeg har en god fornemmelse af bilen, og vi føler os generelt godt forberedte. Forhåbentlig kan vi køre med indenfor top 5, det er i hvert fald målet.” siger den forventningsfulde Struerbo.


2018-designet for Madbull Racing, af Kellmann Design
(Foto: Privatfoto)

Når Madbull Racing den 9.-10. juni indtager Ring Djursland bliver det med en fjerde kører til teamet for resten af sæsonen, nemlig Michael Klostermann i Special Saloon Car.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - DTC
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •