Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Forrygende start for HH Racing

Danish Endurance
Championship 

10/05/18 

DEC - Danish Endurance ChampionshipI weekenden blev første afdeling af Danish Endurance Championship kørt på Ring Djursland. Det betød debut i klassen for HH Racing og teamets to kørere Rasmus Holmegaard Hansen og Jesper Holst.
 

Lørdagens 2 X 20 minutters tidtagninger gav forskellige udfordringer og det blev desværre ikke til det ønskede resultat og begge løb måtte startes bagerst i feltet. Heldigvis var der lidt tid mellem tidtagningen og første løb, for teamet besluttede at det var nødvendigt at skifte gearkassen. Dette blev gjort på rekordtid og bilen var klar til start.

Rasmus og Jesper formåede at køre sig godt op i feltet og trods et kaotisk pitstop under safetycar, blev bilen kørt over målstregen på en flot 3. plads.

Søndagens løb måtte også startes bagerst. Men igen lykkedes det Rasmus og Jesper at køre sig stærkt op igennem feltet og trods 15 sekunders tillægstid til pitstoppet, pga. lørdagens 3. plads, blev stoppet lavet på en super tid og drengene kunne køre bilen i mål på en meget flot 2. plads.

En mere end godkendt weekend for HH Racing. Masser af fedt race og fede dueller. Teamet indtager nu en delt førsteplads i klassen.

Næste afdeling køres i Norge d. 16/17 juni.

HH Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •