Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Gode chancer for alvorligt kvæstet kører

Legend Car 
09/05/18 

Ulykken var alvorlig. Og kørerens kvæstelser omfattende. Alligevel er der gode chancer for, at den fynske racerkører Ronni Pedersen slipper uden mén.
Kørerne i OK MOBIL 1 LEGEND havde som sædvanligt leveret noget forrygende race i de små biler på Ring Djursland, da det af endnu uforklarlige årsager gik galt for Ronni Pedersen i bil nr. 82. Som et projektil fløj bilen hen over et autoværn og landede på taget.
 

Flere ambulancer og redningskøretøjer kom på banen, men alligevel varede det 45 minutter, inden Ronni Pedersen kom ud af vraget.

På operationsstuen blev det klart, at Ronni Pedersen brækkede ryggen fire steder, han har brækket otte ribben, og han har pådraget sig en meget kraftig hjernerystelse.

Heldigvis har kørerens far, Erik Pedersen, modtaget en positiv tilbagemelding fra lægerne. Der er gode chancer for, at Ronni Pedersen kommer sig uden eftervirkninger fra skaderne. Men det vil tage tid.

Erik Pedersen og den øvrige familie er overvældet over den opbakning, de møder i disse dage, og de ønsker at sige tak til de mange, der sender deres bedste forhåbninger til Ronni Pedersen.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Legend Car
  •