Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Magnussen Racing Experience udvider holdet

DTC 
10/05/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSæsonen er allerede godt i gang for Magnussen Racing Experience. For selvom DTC sæsonen først åbner i den kommende weekend på Jyllandsringen, så har man ikke stået stille.
Holdet er i år udvidet markant. Således består MRE i år af Jan Magnussen, Michael Markussen og Niklas Voetmann i DTC - Frederik Kikkenborg og Brad Dias i Formel 4 - og Jesper Blom i Special Saloon Car-serien. Det giver i den grad aktivitet i maskinrummet hos teamet.
 

Som i 2017 sæsonen, deltager MRE igen i år i Renault Formel 4 serien. Og igen i år deltager man med to biler. Unge Frederik Kikkenborg er yngste medlem af MRE, og er med sine kun 14 år rookie i Formel 4. Ved hans side i formelteltet finder man Brad Dias – 21-årig inder, der er bosat i Hong Kong. Han har en solid erfaring med formelsporten, og kommer med flere løb fra bl.a. Formel Renault i bæltet.

Formel 4 kørerne i solid start
Formel 4 kørerne har som de første, allerede været i aktion. Første afdeling af deres mesterskab blev kørt på Padborg Park d. 21.-22. april. Og her viste både Frederik Kikkenborg og Brad Dias flotte takter. Således fører Frederik rookiemesterskabet efter første afdeling, og høstede en P4 som bedste resultat i sit første Formel 4 løb. Og Brad fik på flotteste vis, vist prøver på sine evner bag rattet i Formel 4-raceren. Han startede med en flot P3 i første optræden. Så der er grund til optimisme forud for næste afdeling.


Frederik Kikkenborg og Brad Dias
(Foto: Photo-Graphic)

DTC-serien starter som sagt i den kommende weekend til Åbningsløbet på Jyllandsringen. Her har Jan Magnussen og Michael Markussen fået selskab af juniorkøreren Niklas Voetmann, der kommer fra Yokohama Supercup serien, hvor han i 2017 kørte en flot 2. plads hjem i mesterskabet. Han er et stærkt kort, som man i MRE har store forventninger til. Med det kørersetup sender MRE et klart signal til konkurrenterne om, at man går efter mesterskabet – både det samlede mesterskab og rookiemesterskabet.


Michael Markussens bil
(Foto: Markussen Racing Club)

Special Saloon Car i MRE
Som det nyeste ben i Magnussen Racing Experience finder man Jesper Blom, der deltager i Special Saloon Car serien. Han har allerede været i aktion. Til Åbningsløbet på Ring Djursland kørte han med i første afdeling af Danish Endurance Championship, hvor han sammen med Thomas Wulff, i Porsche Cayman GT4 endte med at køre to flotte 2. pladser hjem. Det var over al forventning og giver Jesper Blom ro i maven inden han skal i aktion til sæsonstarten i Special Saloon Car.


Jesper Blom i Porsche Cayman
(Foto: Motorsporten.dk)

Magnussen Racing Experience stiller således med fuldt hold til Åbningsløbet på Jyllandsringen. Og med det nye hold sat, ser det rigtig lovende ud for sæson 2018 i Magnussen Racing Experience. Vi glæder os til at holde jer opdaterede.

Magnussen Racing Experience


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - DTC
  •