Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Fynbo stiller til start ved verdens største racerløb

24 Hours 
08/05/18 

En uge før startskuddet på verdens største motorsportsbegivenhed, 24-timers-løbet på Nürburgring, har fynboen Nicolaj Møller Madsen sikret sig en plads.
Med op mod 250.000 tilskuere og 178 biler til start er 24-timers-løbet på Nürburgring på disse parametre verdens største motorsportsbegivenhed, og det bliver i år med dansk deltagelse. Det er racerkøreren Nicolaj Møller Madsen, der har fået et sæde takket være nyt sponsorat.
 

Da Audi, som Nicolaj kører for, ikke stiller til start ved 24-timers-løbet i Le Mans, satser bilfirmaet derfor utrolig meget på Nürburgring. Nicolaj skal kæmpe om sejren i den lynhurtige Audi R8 GT4, og for både ham og Audi er det en begivenhed udover det sædvanlige.

- Jeg er ovenud lykkelig for pladsen. Det er virkelig som at få en julegave midt i maj, siger Nicolaj Møller Madsen.

- Jeg har kæmpet så ekstremt hårdt for det her løb, og Nürburgring er en helt speciel bane for mig.

Nicolaj har to gange før haft mulighed for at vinde løbet, men blevet forhindret grundet tekniske fejl. Han har derfor revanche til gode, når løbet skydes i gang næste lørdag.

- Jeg er sindssygt motiveret. Kombineret med en stor portion gejst og revanchelyst, er jeg sikker på, at vi kan få sejren, siger Nicolaj.

Pladsen er kommet i hus takket være en aftale med det danske kosttilskudsbrand In2Zym, og Nicolaj er derfor utrolig glad for, at ejer, Søren Ravn, har givet ham chancen.

- Der skal lyde en stor tak til Søren, men også til Audi for at give mig muligheden, siger Nicolaj.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse.

Løbet med de mange millioner af seere verden over sættes i gang næste torsdag og fredag med træning og kvalifikation. Selve 24-timers-løbet skydes i gang næste lørdag med start klokken 15.00.


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •