Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

MF-Racing sæsondebuter denne weekend

Citroen DS3 Cup 
08/05/18 

Sæsonen starter langt om længe denne weekend for Mads Hedegaard Frederiksen, når Citroen DS3 Cup kører deres åbningsløb på FDM Jyllandsringen.
Den 20 årige racerkører fra Skødstrup starter sin 5. sæson i banesporten, efter at have startet i gokart i børneårene.
 

Efter han vandt Yokohama 1600 Challenge DIF Danmarksmesterskabet i 2016, skiftede MF-Racing til Citroen DS3 Cup i 2017, hvor debutsæsonen havde nogle knapt så gode momenter, men også nogle rigtig fine resultater, heriblandt en pokal ved sæsonafslutningen.

Den blå og hvide racer med nummer 44 på siden er blevet tjekket igennem i vinterens løb, og for en måned siden afholdt serien en testdag på selv samme FDM Jyllandsringen, hvilket var en kærkommen mulighed til at få noget af vinterrusten banket af.

Som altid er der en af- og tilgang i serien, og det gør at Mads hører til bag en af hovedfavoritterne i dette års mesterskab. Både teamet og køreren har nu en sæsons erfaring med bilen, hvilke forhåbentlig giver pote, når pointene skal køres hjem.

Serien starter denne weekend på FDM Jyllandsringen, inden at Ring Djursland skal besøges i juni måned. I juli måned skal norske Rudskogen og svenske Kinnekulle Ring, inden at sæsonen afsluttes med to løbsweekender på FDM Jyllandsringen i henholdsvis august og oktober.


(Foto: JJ Media)

Tidsplanen for den første weekend lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 10:15
Kvalifikation 13:35

Søndag
Løb 1 10:35
Løb 2 14:55

Vi håber altid på at mange kigger forbi FDM Jyllandsringen i løbet af weekenden, men ellers kan løb 1 også ses live på TV2 Sport samt TV2 Play.

MF-RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Mads Hedegaard Frederiksen
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •