Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen skal forsvare sin 3. plads i kampen om DM 2018

DM Rally 
08/05/18 

Efter en flot sæsonstart med to 3. pladser i den velbesatte klasse 4, sætter FN rally lørdag den 12. maj kursen mod Sydvestfyn, hvor 3. afdeling af det danske mesterskab i rally køres med udgangspunkt fra Ebberup Hallen øst for Assens.
Kongelig Dansk Automobil Klub, Fyn står bag Anderup El Rally, som er 3. afdeling om det danske mesterskab i rally, samt 2. afdeling i den poulære Mini Rally Syd turnering.
 

Frank Nielsen i den hurtige Citroén C2 R2 Max, ligger efter de to første to afdelinger om DM på en flot 3. plads i mesterskabet. Den placering skal forsvares, og helt udbygges med en topplacering i Anderup El Rally.

I de første to afdelinger der er kørt om DM, har teamet været plaget af bremseproblemer. Det har generet en del, og Frank Nielsen har ikke været helt tryg ved bilens opførsel på asfalten. Problemet synes nu løst, så det bliver spændende at se hvor langt Frank Nielsens effektivitet bag rattet rækker.


Frank Nielsen har denne gang Frits Grove Nielsen med som stedfortræder for den faste co-driver, Per Brodersen
(Foto: Jens Åge Olesen)

Desværre er Frank Nielsens faste co-driver, Per Brodersen, forhindret i at deltage i Anderup El Rally. Frank har som stedfortræder allieret sig med en af Danmarks mest erfarne co-drivere, Frits Grove Nielsen fra Fårvang. Frits Grove Nielsen har flere DM titler på CV’et, så mon ikke endnu en topplacering er i vente.

Anderup El Rally har rallycentrum ved Ebberup Hallen I Ebberup ved Assens, lørdag den 12. maj. Der er aktiviteter på servicepladsen hele formiddagen, og fra kl. 10.30 til løbets start kl. 12.00, kan både kørere og biler træffes i serviceområdet – ses vi?

/FN Rally

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •