Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Rally Team Mejer tager til Fyn for at få vigtige point på kontoen

DM Rally 
08/05/18 

Denne gang er det Fyn der kalder, når Rally Team Mejer, lørdag den 12. maj, stiller op til 3. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally på Fyn. Kongelig Dansk Automobil Klub, Fyn står som arrangør af Anderup El Rally, som er 3. afdeling af Autoplus Dansk Super Rally, 3. afdeling om det danske mesterskab i rally, samt 2. afdeling af den populære Mini Rally Syd turnering.
 

Denne lørdag vil Sydvestfyn summe af lyden af hurtige rallybiler. Efter formiddagens gennemkørsler i lavt tempo, går det løs over middag, hvor bl.a. Rally Team Mejer vil give den max. gas i de to ældre Volvo 242 Turbo.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund kørte en 3. plads hjem i den historiske klasse i Cimbern Rally, Tyskland
(Foto: RallyFoto.dk – Alex Rasmussen)

Sydvestfyn er kendt for at have nogle af de bedste rallyprøver i Danmark. Rally Team Mejer har mange gange kørt i området, og har et godt kendskab til de hastighedsprøver der køres i årets Anderup El Rally. Det er derfor med stor optimisme, at teamet stiller op for at komme i toppen af feltet.

Begge de fine Volvo 242 Turbo er helt klar til weekenden, og denne gang skal begge biler i mål. I årets første afdeling om det danske mesterskab måtte de begge udgå med mekaniske problemer. I årets anden afdeling, som blev kørt i Tyskland, kom de begge i mål med topplaceringer, og det skal der følges op på i Anderup El Rally 2018.

Kurt Mejer er fortrøstningsfuld, og siger: ”Med en 3. plads i Cimbern Rally i Tyskland for 14 dage siden, fik vi et godt udgangspunkt med hjem i Mini Rally Syd turneringen. Hastighedsprøverne på Sydfyn kender vi rigtigt godt, og vi vil gøre alt for at få et godt rally, hvor der kommer vigtige point på kontoen, både om det danske mesterskab for historiske biler, og for Mini Rally Syd mesterskabet.”

Heino Mejer er også top motiveret, og udtaler: ”Hastighedsprøverne på Sydfyn er meget hurtige prøver, som vi kender rigtigt godt. Sidste år lå vi helt i toppen af Anderup El Rally, da bagtøjet gav op på næstsidste prøve. Vi er godt forberedte, så i år skal speederkablet holdes stramt under hele løbet. Vi skal forsvare vores foreløbige 1. plads i Mini Rally Syd turneringen, og sætte yderligere point ind i kampen om det danske mesterskab i den historiske klasse. Der er også vigtige point at køre om i Autoplus Dansk Super Rally, som er det generelle danske mesterskab. Her kan vi på en god dag godt være med, og drille de kørere, som kører i nye 4-hjulstrukne toptrimmede biler. De gamle Volvo 242 Turbo’er kan endnu, når alt går op i en højere enhed”.


Heino Mejer og Bo Mølgaard er top motiverede før Anderup El Rally på Fyn - der skal vigtige point på DM-kontoen
(Foto: RallyFoto.dk – Alex Rasmussen)

Anderup El Rally, Autoplus Dansk Super Rally har rallycentrum ved Ebberup Hallen I Ebberup ved Assens, lørdag den 12. maj. Der er aktiviteter på servicepladsen hele formiddagen, og fra kl. 10.30 til løbets start kl. 12.00, kan både kørere og biler træffes i serviceområdet.

/Rally Team Mejer

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •