Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner er stadig med i toppen

Supertourisme 
08/05/18 

Weekenden på Ring Djursland gik ikke helt som planlagt for Kevin Verner, men den gav dog en del point til kontoen, så alt er åbent i mesterskabet for ham og Autoforum Racing Team Silkeborg.
 

Under lørdagens træninger skulle Kevin lige have banen ind på rygraden. Han kørte test på bilen og kørte ikke ud for at sætte en hurtig tid.

Under kvalifikationen gav den unge fyr fra Silkeborg den dog gas og kørte andenhurtigste tid. Der var tydelige tegn på at hans turbo bil havde nogle problemer med varmen, på trods af den hurtige tid der blev sat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Inden søndagens første løb, var det fra løbsarrangøren blevet besluttet, at alle turbo biler skulle køre med 15 kilo ekstra ballast, fordi de havde været lidt for hurtige under træningerne. Det skulle hjælpe med at udligne forskellen til de biler der kørte med V6 motor uden trykladning.


(Foto: Motorsporten.dk)

Varmen og de ekstra kilo i bilen betød at Kevin ikke kunne gøre ret meget i det første løb. Han forsvarede sin placering, men kunne ikke avancere. Der blev hentet point til mesterskabet, men ikke så mange som forventet.

I andet løb skulle Kevin Verner starte som nummer to. Da starten går og de kommer til første sving, måtte han vige for en konkurrent som pressede ham hårdt. Han var nødt til at køre lidt ud i græsset, men det kostede nogle placeringer og selv om han kæmpede for at komme tilbage, så sluttede han som en skuffende nummer syv.


(Foto: Motorsporten.dk)

Finaleløbet blev aldrig kørt, da der i Legend Car Cup klassen var sket et uheld, hvor det tog et stykke tid at sikre førerens sikkerhed og få banen gjort klar igen. Da banens miljø godkendelse kun tillader kørsel på banen til klokken sytten, blev det ikke muligt at overholde tiden og løbsledelsen meddelte at Supertourisme finaleløbet blev aflyst.

På trods af en besværlig weekend, ligger Kevin Verner nummer to i mesterskabet. Han er derfor stadig med helt fremme og intet er afgjort.

Næste afdeling af Supertourisme bliver kørt på Rudskogen i Norge. Det er en bane som Kevin kender fra tidligere løb, hvor han forventer at kunne trække på sin erfaringer og hente flere point hjem til mesterskabet.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •