Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

42 Youngtimere deltog ved Danish Masters på Jyllandsringen

Youngtimer 
08/05/18 

YoungtimerDanish Masters på Jyllandsringen blev denne weekend afviklet i bragende solskin, med knap 150 deltagere var alle de Historiske klasser samt motorcykler repræsenteret.
Youngtimerne stillede med i alt 42 biler i de tre klasser, heraf halvdelen i klasse 2, således blev det besluttet at klasse 1 og 3 skulle afvikles sammen, og klasse 2 for sig selv.
Selvom der kan være betydelig hastighedsforskel på klasse 1 og klasse 3, forløb det uden store vanskeligheder.
 

I klasse 3, stod kampen mellem Kenneth Engelberg Olsen i VW golf 3 og Michael Terkilsen i BMW E36 compact.

Michael endte øverst på podiet med to 1. pladser, og en 2. plads, Kenneth endte samlet 2’er med to 2. pladser, og en 1. plads i sidste heat.

Lidt længere tilbage blev den samlede tredjeplads sikret af Peder Skipper i Bmw E36.

Efter de to første heats var der pointlighed mellem Peder og Sebastian Belli i VW Lupo, men Sebastian måtte desværre udgå af tredje heat, og så kunne Peder køre den sikkert hjem.

I klasse 2, stod Ole Sondrup i BMW E36 for alle tre 1. pladser, Søren Christensen i BMW E46 nappede to 2. pladser, og en 3. plads i sidste heat, hvor han måtte se Anders Tage Jensen i BMW E36 løbe med 2. pladsen.

Kim Sørensen i BMW E36 og Anders Tage Jensen tog hver en tredjeplads.

Klasse 2 var utrolig tæt, i anden og tredje heat var der efter 12 omgange kun 5-6 sekunder mellem de 5 første biler, og vel og mærke helt uden at der var kontakt mellem bilerne.

I klasse 1, var Mick Søgaard i BMW E36 M3 helt suverænt, han tog alle tre førstepladser, uden nævneværdig modstand fra efterfølgerne, som til gengæld måtte kæmpe for podieplaceringerne.

Bent Dyhre Hansen i BMW E36 M3 hentede to 2. pladser og en 3. plads, Christian Schandorff i Porsche 911 tog omvendt to 3. pladser og en 2. plads i 3. heat, kun 0,5 sekund foran Bent.

Lidt længere tilbage i feltet var der masser af gode tætte dueller.

Team Bundgas


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 06/05/18 - Jyllandsringen - Youngtimer
  •