Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Finalen aflyst efter alvorlig ulykke

Legend Car 
06/05/18 

Gisp og gys! Der var lagt op til et brag af en finale i OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland, men både gisp og gys blev udløst af en alvorlig ulykke i Legend-klassen, og supertourisme-racerne blev holdende i pitten, mens ambulancer og redningskøretøjer holdt på banen. I finalen i OK MOBIL 1 LEGEND kørte Ronni Pedersen fra Odense af banen og blev slynget over et autoværn og landede på taget.
 

Den uheldige kører måtte skæres fri, og i flere end 45 minutter arbejdede redningsfolkene på banen. Det betød, at finalen i DST blev aflyst. Det var en finale, hvor Ole Petersen skulle være startet fra position 1, men bilerne kom aldrig ud af pitten, og dermed bliver der heller ikke fordelt points i det løb, der altså aldrig blev kørt.


(Foto: Carsten Gerlach)

I Legend-finalen var det endnu engang Lars Ebbesen og Michael S. Christensen, der var i front, da løbet blev flaget af, og Ebbesen blev erklæret som vinder i Legend-finalen foran Michael S. Christensen med Calle Helbo som 3'er.

Ronni Pedersen lå på 10. pladsen, da han forulykkede. Det er endnu ikke blevet meddelt, hvor alvorligt han er kommet til skade.

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Legend Car
  •