Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Telt til lastbil/sættevogn

Job & handel 
04/05/18 

 
 
 

Da vi har solgt vores lastbil har jeg nu vores telt herfra til salg

Teltet måler 12x6mtr. ca 4mtr. højt ved lastbil og ca. 190mtr. ved forkant. det er bygget op i 3 mtr. sektioner så det kan stilles op alt efter hvor meget man har behov for.

Telt rammen er bygget op så det kan så af sig selv, og den ene sektion har telt dug så det er lukket ned ved bagsiden også, så der kun behøves 9mtr. kasse for og kunne lukke bagvæggen af.

Teltet er i fin stand ingen huller i dugen, alle stænger er lige og ikke beskadiget

Pris 35.000kr.

Kan kontaktes i PB eller tlf. 41275152

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?