Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Hidsige fødder på gaspedalen

Supertourisme 
04/05/18 

Hvis et måleinstrument ud over pollen også kunne måle revanchebegær, så ville det virkelig slå ud over Djursland i weekenden. Efter en fantastisk sæsonåbning i OK MOBIL 1 DST på Padborg Park for 14 dage siden er det nu Ringen, der lægger hed asfalt til superklassen, og de to lysende stjerner fra den sønderjyske bane, Kevin Rossel og Kevin Verner, kan være helt sikre på, at de vil blive topudfordret på Djursland.
 

De to Kevin’er kører ud til anden afdeling i supertourisme-serien som førende med hver 82 points, og de fik dermed en drømmestart på sæsonen. Og det betyder, at Rossel og Verner bliver de to jagede i weekenden.


(Foto: Carsten Gerlach - Friesenbiker.de)

Martin Andersen lagde ud i en helt forrygende udgave i Åbningsløbet og kørte den hidtil hurtigste kvalifikation på Padborg Park. Uheldigvis brød hans motor sammen allerede i søndagens 1. heat, og han er således helt nede på en 18. plads med kun de 25 points, han scorede i tidtagningen.

Det bliver rigtig spændende at se, om Martin Andersen kan genfinde farten med en ny motor på Ring Djursland. Lykkes det, vil han igen lege med blandt de hurtigste.

I både Team Nymark Racing og i Team Jørgen Hansen Biler er luften tyk af revanche. Frederik Nymark fik ikke den sæsonstart, han havde håbet på, og han er alt andet end tilfreds med en placering som nr. 6, men trods både taktiske og tekniske problemer fik teamejer Nymark dog kørt 58 points på kontoen. Han får rigtig travlt i weekenden på en Ring, som vel må betegnes som hans hjemmebane.

Det samme gør Ole Petersen og Michelle Gatting i det Padborg Park-baserede team, der altså er på udebane på Djursland.

Ole Petersen kiksede igen igen en tidtagning. Den disciplin skal han ganske enkelt have bedre styr på, hvis han vil køre med om mesterskabet. Han viste dog også, at han kan komme først forbi det ternede flag i sin nye bil. I den samlede stilling er sønderjyden på 3. pladsen med 69 points.

Det var i et løb, som teamkollegaen Michelle Gatting rigtig gerne ville have vundet. Hun førte faktisk heatet, men med en safetycar og to strafbaner faldt hun helt tilbage til en 8. plads. Efter første afdeling ligger Michelle Gatting som nr. 4 med 65 points. Hun vil længere frem.

Der er således ingen tvivl, at der sidder et helt felt i superklassen med hidsige fødder på gaspedalen. En weekend på Ring Djursland med maks gas.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •