Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Fynsk racertalent jagter førsteplads

GT4 European Series 
04/05/18 

Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen skal i den kommende weekend følge op på de gode resultater i europamesterskaberne i GT4-serien.
Der er store forventninger til den danske racerkører Nicolaj Møller Madsen og sin hollandske medkører, Milan Dontje, når de i weekenden skal forsvare deres nuværende samlede andenplads i GT4 European Series, der er europamesterskaberne i GT4-klassen.
 

Weekendens løb skal køres på Brand Hatch, der ligger øst for London. Banen er teknisk og kuperet, og Nicolaj forudser et svært løb mod englænderne, der har den nuværende førsteplads.
- Sejren er svær, da den førende bil i mesterskabet, Ginetta, er på hjemmebane, siger Nicolaj Møller Madsen.
- Lad os nu se, om vi ikke kan drille englænderne lidt.

Nicolaj er på trods af hjemmebanefordelen optimistisk forud for weekendens to løb i England.
- Vi er sindssygt godt forberedt og har muligvis det bedste team i GT4-serien, siger Nicolaj.
- Vi kommer til England for at hente dobbeltpodieplads.

Netop dobbeltpodieplads var Phoenix Racings Audi med nummer 5 meget tæt på at hente, da teamet fik en succesfuld sæsonstart i starten af april.

Her blev det til en førsteplads og en fjerdeplads på Zolder i Belgien. Det giver altså teamet en nuværende samlet andenplads og forventningerne er derfor tårnhøje til resten af sæsonen.

I modsætning til normalt køres begge løb søndag med træning og kvalifikation lørdag. Hele 46 biler stiller til start og efter Audi og Nicolajs dominans i Belgien, har forbundet valgt at gøre Audien 25 kilo tungere og 5 millimeter højere foran.

Det er dog ikke noget, der mindsker optimismen hos Nicolaj.
- Det bliver selvfølgelig en udfordring, men ikke noget, der ikke kan løses.

Første løb er søndag klokken 12 og andet løb køres klokken 15.40. Løbene kan følges live på GT4-series.com.

Asbjørn Højris Schmidt


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •