Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Martin Jensen havde en besværlig weekend i USA

World Challenge 
04/05/18 

Martin Jensen og Alfa Romeo TCR USA-teamet forventede sig mere af løbet på Virginia International Raceway, end de fik.
Martin Jensen og amerikanske Alfa Romeo TCR USA kan se tilbage på en frustrerende weekend med Pirelli World Challenge TCR i Virginia, som indledningsvist så lovende ud, men endte mere nedslående.
 

Det amerikanske Alfa Romeo-team fik nemlig hevet en hårdt tilkæmpet syvendeplads hjem i weekendens første af to løb. Et resultat, der kom i hus under hårde omstændigheder, da den ene af bilens støddæmpere gik i stykker kort inde i løbet. Det lod Martin Jensen sig imidlertid ikke slå ud af. Han startede som nummer fem på gridden og endte som nummer syv - efter en hård kamp, hvor defekten kostede afgørende tid i forhold til konkurrenterne:

- Første løb var virkelig noget møg. På vej ud til starten hører jeg et højt klonk fra bagenden af bilen, og kunne godt mærke, at noget var galt. Den ene støddæmper viste sig efterfølgende at være ødelagt, men jeg kæmpede mig gennem heatet. Alt var svært, men vi kom i mål. Men når en støddæmper går i stykker, så er 45 minutter pludselig meget lang tid, forklarer Martin Jensen.

En superstart
Videre til søndagen og et håb om oprejsning. Fra en startposition som nummer 11 og et svært udgangspunkt lod danskeren højre fod tale. Det virkede, for i søndagens stående start lavede Martin Jensen en fantastisk start, og den røde Alfa Romeo skød godt frem i feltet:

- Jeg lavede den fedeste start længe. Det gav fem pladser, og jeg kom hurtigt i kamp med en Audi. Den lå jeg bag et par omgange, og jeg havde desværre et lille sammenstød med den. Han kom forbi, og jeg havde desværre ikke så meget at skyde med i resten af løbet, forklarer han.

I sidste ende blev udfaldet en femteplads - ikke helt, hvad danskeren håbede på:
- Vi kommer ikke efter femtepladser, så vi må i tænkeboks og arbejde videre med det hele. Jeg er især skuffet, for vi vrider virkelig alt ud af den her bil, vi performer vel 120 procent af hvad den egentligt kan, afrunder Martin Jensen.

Næste TCR-løb i Pirelli World Challenge finder sted på Lime Rock Park i Connecticut, USA, den 27-28. maj.

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Martin Jensen
  •