Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nicolas Kiesa kører på Ring Djursland

Supertourisme 
04/05/18 

Den tidligere Formel-1 kører og nuværende Formel-1 kommentator, Nicolas Kiesa, gjorde et overraskende come-back til de aktives rækker, da han stillede til start ved sæsonpremieren i Danish Supertourisme.
Oplevelsen gav smag efter mere, og nu melder han klar til til anden afdeling, som køres på Ring Djursland i den kommende weekend, den .- 6. maj.
 


Nicolas Kiesa er tilbage i de aktives rækker. I weekenden kan han opleves i Supertourisme klassen på Ring Djursland.

”Jeg er klar til at fortsætte i klassen så længe, jeg synes det er sjovt og ikke bliver for stressende,” siger Nicolas Kiesa, der med tv arbejde, eget firma og familie har en travl dagligdag. Alene Formel-1 transmissionerne på TV3 optager en stor del af hans tid. Forberedelserne starter allerede mandagen inden løbene, og dem er der 21 af i løbet af sæsonen.

Ud over Formel-1 også har Nicolas Kiesa også erfaring fra Le Mans og DTM, og nu kan han altså føje DST-kører til sit motorsport CV.

Danish SuperTourisme


Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •