Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Actionmættet sæsonstart på Ring Djursland

Supertourisme 
04/05/18 

Danish Supertourisme klassen er hovedattraktionen, når Ring Djursland åbner 2018 sæsonen den 5.-6. maj.
Og hvis man skal dømme efter klassens sæsonpremiere, er der lagt op til nogle både tætte og underholdene dyster på banen. Kevin Rossel sikrede sig årets første finalesejr 0,887 sekund foran en ligeledes velkørende Kevin Verner, og alt tyder på at duellen kan fortsætte på Ring Djursland.
 

Men de kan forvente hård modstand fra kørere som Frederik Nymark og Ole Petersen, der begge vandt heatsejre ved første afdeling, Michelle Gatting og Mikkel Bang Johnsen, der nåede at ligge i føring, og Martin Andersen, der var hurtigst af alle i kvalifikationen, men udgik med motorproblemer i første heat.

Vi skal nok heller ikke afskrive Nicolas Kiesa, der gjorde come-back som aktiv med fjerdehurtigste tid i kvalifikationen. På grund af tekniske problemer gennemførte han kun et enkelt heat, men regner med at være klar til revanche på Ring Djursland.


Kevin Rossel kommer til Ring Djursland som førende i Danish Supertourisme.

Klassen er i det hele taget præget af stor jævnbyrdighed. Ved sæsonpremieren adskilte mindre end 1 sekund de ti hurtigste i kvalifikationen, så måske ser vi nye navne i front på Ring Djursland.

Men underholdningen stopper ikke her. Åbningsløbet byder også på et stort felt i Legend Cup, sportsvogne i Super Seven Racing, små og hurtige formelbiler i Aquila Synergi Cup og to en-times heat for de udholdende i Danish Endurance Cup.

Banen ligger, som den har gjort siden 1965, ved landsbyen Pederstrup, ikke langt fra Tirstrup på Djursland.

Der køres træning og tidtagning på banen fra lørdag kl.8. og løb fra kl. 14:50. Søndag køres først træning fra kl. 9 og derefter løb fra kl. 10 til 17

Danish SuperTourisme


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •