Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Nymark Racing er klar til Djursland

Supertourisme 
04/05/18 

Åbningsløbet på Padborg Park var både op- og nedtur for Nymark Racing. Men alle hos Team Nymark Racing har fået noget erfaring med både mesterskabet og bilerne. Der er lagt op til at weekenden på Ring Djursland bliver endnu en kamp om point til mesterskaberne.
 

Lad os starte med teamets talentfulde kvindelige deltager Louise Frost. Hun har været meget igennem siden sidste gang hun var i bilen. Siden sidste løb har hun desværre måtte kæmpe med en grim halsbetændelse, det har tæret lidt på kræfterne. Hun har dog også haft tid til at holde fødselsdag og der fik hun en noget usædvanlig gave.

På Padborg Park ramte hun en af teamets andre kørere bagfra og ødelage derved hans bagkofanger. Den blev så gaven på hendes fødselsdag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kristian Thorsen har fået tid til at lave en ny Facebook profil til sine fans og sponsorer. Han glæder sig meget til weekenden og er "tændt" som han selv siger. Han håber at kunne forbedre sit resultat fra Padborg Park, men indrømmer at der bliver kæmpet hårdt i klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lasse Poulsen havde et uheld til åbningsløbet og fik ødelagt sin front på bilen. Fronten er blevet udskiftet med en ny og bilen er klar, og det samme er Lasse. Han har kun kørt på banen en gang tidligere i forbindelse med et langdistance løb i en Renault Clio. Han glæder sig dog og forventer en god weekend.

Trioen i Am mesterskabet ligger efter første afdeling som nummer to, tre og fire, så der er masser at kæmpe for på den legendariske bane på Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

For Nymark Racing's teamejer og Pro kører er der også en masse på spil. Efter en sejr i sæsonens første løb gik det galt inden starten på andet løb. Frederik Nymark knækkede en drivaksel på vej ud til andet løb og måtte derfor se løb to fra pitten. Det kostede på point kontoen og han ligger derfor nummer seks i mesterskabet. Han vil helt sikkert være fokuseret på at skulle jage efter alle de point han kan score i weekenden.

Både Nymark Racing og de fire kørere er klar til weekenden, hvor de vil kæmpe for point og pokaler

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Lasse Poulsen
  • Louise Frost
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS