Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner glæder sig allerede

Supertourisme 
04/05/18 

Bare man siger Ring Djursland til Kevin Verner, så smiler han. Det er ikke nogen hemmelighed at Kevin glæder sig rigtigt meget til anden afdeling DST mesterskabet, som skal køres på netop Ring Djursland i denne weekend.
 

Med udsigt til dejlige solrige dage i weekenden, skal anden afdeling af DST mesterskabet køres ved åbningsløbet på Ring Djursland. Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg kan, efter at have klargjort bilen, ikke vente til at komme på banen og komme igang med at køre noget godt ræs.

Klargøringen af bilen har dog taget lidt længere end normalt. Efter at have ført finaleløbet på Padborg Park, ramte Kevin et spor med sand, ude på banen og bilen skred ud for ham. Det betød at han mistede førstepladsen, men det betød også at der skulle fjernes noget sand fra bilen da den kom hjem på værkstedet.


Kevin går efter flere point i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg folkene har nu gået bilen igennem, så den er helt klar til weekenden. Kevin Verner er også helt klar til at hente en masse point hjem, fra den bane han anser for sin yndlingsbane i Danmark.

"Selv om jeg er fra Silkeborg, så må jeg indrømme at Ring Djursland er min danske yndlingsbane. Jeg har haft rigtig gode resultater og masser af fedt race på den bane, så jeg glæder mig til weekenden." fortæller Kevin Verner.


Og flere pokaler.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin ligger på en delt førsteplads i point og ligger som nummer to i mesterskabet. Det er planen at der skal laves om på dette i den kommende weekend, Kevin vil nemlig gerne være alene i føringen med flest point efter søndagens finaleløb. Som man ved bliver der kørt tæt i mesterskabet, så der ligger en spændende weekend foran Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •