Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nicolas Kiesa er med på Djursland

Supertourisme 
03/05/18 

En stjernekører er med, når sæsonens andet Åbningsløb i OK MOBIL 1 DST afvikles på Ring Djursland. Selv om den tidligere Formel 1-pilot, tv-eksperten Nicolas Kiesa, kørte rundt med tekniske problemer i det første Åbningsløb i superklassen på Padborg Park og derfor ikke nåede de placeringer, han havde håbet på, så er han på ingen måde slået ud. Slet ikke.
 

Mekanikerne har fået sat en ny gearkasse i supertourisme-raceren, og i den kommende weekend, hvor Nicolas Kiesa ikke sidder i et tv-studie og er Formel 1-ekspert, kan han altså selv sætte sig bag rattet.

I sit comeback på Padborg Park nåede Nicolas Kiesa at vise, at han stadig er en hurtig herre på en dansk motorsportsbane. Endnu mens gearkassen virkede, kørte han på tider, der placerede ham i top-4.

Men Kiesa har også opdaget, at det ikke er for ingenting, at DST betegnes som superklassen i dansk motorsport.

- Det er det hidtil bedste felt i DST, og der blev virkelig kørt noget fantastisk race i sæsonåbningen. Med Nicolas Kiesa i feltet kan publikum på Ring Djursland og tv-seerne på de regionale pluskanaler glæde sig til et nyt superrace, udtaler DST-promotor Tom Gaarde Pedersen.

Nicolas Kiesa er ikke den eneste, der ser hen til at skulle køre race igen. Det samme gør en anden publikums-yndling, Michelle Gatting, der mistede en topplacering på Padborg Park med en dommerkendelse, der på alle måder gik hende imod.

Hun tørster i den grad efter at vise, at hun kan køre fra konkurrenter som Kevin Rossel, Kevin Verner, Frederik Nymark og Martin Andersen med flere.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Nicolas Kiesa
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •