Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen og Corvette Racing tilbage på legendarisk racerbane

SportsCar
Championship 

03/05/18 

Når Jan Magnussen i weekenden stiller op til fjerde afdeling af GTLM-mesterskabet i den amerikanske IMSA-serie, bliver det et comeback på en racerbane, som har udløst adskillige Corvette-sejre gennem tiderne.
 

Jan Magnussen, Antonio Garcia og resten af Corvette Racing vender i weekenden tilbage til Mid-Ohio Sports Car Course for afviklingen af fjerde afdeling af GTLM-mesterskabet i den amerikanske IMSA-serie. Det er seks år siden, danskeren sidst kørte på den berømte bane, som gennem tiderne har udløst adskillige Corvette-sejre.


(Foto: Richard Prince)

– Jeg ser virkelig frem til at komme tilbage til Mid-Ohio. Det er en fantastisk, klassisk bane med masser af fart og udfordringer. Den har et rigtig godt flow, men er også teknisk krævende, blandt andet på grund af højdeforskellene, som gør bilen let visse steder. Det er en af de baner, hvor der virkelig er noget at hente, hvis du kører den til grænsen. Kunsten er så at holde dig indenfor den grænse, lyder det fra Jan Magnussen, som tog sejren for Corvette Racing på Mid-Ohio i 2008.


(Foto: Richard Prince)

Jan Magnussen lægger ikke skjul på, at både han og hans fast medkører i IMSA-serien, Antonio Garcia, er opsat på et topresultat efter skuffelsen i Long Beach, Californien, i sidste måned. Her lugtede det af sejr til Corvette-duoen, som lå på en andenplads, da gearskifteproblemer kortvarigt parkerede den gule Corvette C7.R midt i et sving.

– Det var pinefuldt at se konkurrenterne køre udenom, mens Antonio kæmpede med at få bilen i gear igen. Men sådan er den her serie. En enkelt fejl, og du er ude af kampen. Det er dét, som er med til at gøre serien så udfordrende – og så underholdende for publikum, forklarer Jan Magnussen.


(Foto: Richard Prince)

Jan Magnussen kørte sit første løb for Corvette Racing i 2004 og har siden 2007 været ansat på fuld tid hos det amerikanske team. Corvette Racing kører i år den 20. sæson i amerikansk sportsvognsracing, og Mid-Ohio er en af de 21 baner, hvor teamet har sikret mindst én sejr. Faktisk har Corvette Racing vundet hele otte gange på Mid-Ohio, hvilket er mere end noget andet team i IMSA-serien.

Tidsplan – Acura Sports Car Challenge – Mid-Ohio

Fredag 4. maj
Kl. 09.45 (15.45) – Træning #1 (60 min)
Kl. 15.00 (21.00) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 5. maj
Kl. 08.35 (14.35) – Træning #3 (60 min)
Kl. 12.05 (18.05) – Kvalifikation (15 min)

Søndag 6. maj
Kl. 08.00 (14.00) Warm-up (20 min)
Kl. 13.05 (19.05) RACE (2 timer 40 minutter)


(Foto: Richard Prince)

How to watch!
Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Mid-Ohio
  • 06/05/18 - Mid-Ohio - SportsCar Championship
  •