Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rotax

2. afdeling Rotax Max Challange

Rotax 
02/05/18 

Rotax serien var nået over Storebælt til Roskilde, hvor 2. afdeling af den danske Rotax serie skulle afvikles på den den 1250 meter lange Roskilde Racing Center, med ASK-Hedeland som arrangør.
 

Mathias Mezdo tog sig denne gang af sejren i Micro klassen foran vinderen fra 1. afdeling, Lærke Rønn Sørensen og Emil Christensen som P3.


Marcus Topp(27) satte hurtigste tid i Rotax Min

Der var igen god fight i Rotax Mini. Marcus Topp satte hurtigste tid, men måtte se sig henvist til P2 i Finalen af Theo Eriksen, der dermed udbyggede sin føring i mesterskabet. Simon B. Kristensen endte som P3, men også Milan Rytter var med i kampen, og satte hurtigste tid i Finalen.

Largim Ali havde godt fat i Junior klassen med hurtigste tidtagning, sejr i Finalen og hurtigste tid i Finalen. Han blev dog fulgt til dørs af Mads Riis, mens Fillip Normann tog den sidste plads på skamlen.


Christoffer Sachse(92) tog sejren i Rotax Senior

I Rotax Senior satte Mikkel Lange hurtigste tid, men måtte nøjes med P3 i Finalen, hvor Christoffer Sachse sejrede foran Benjamin Jørgensen, der havde den hurtigste tid i Finalen.

Mads R. Thomsen var tilbage på sporet i DD2, efter sin afkørsel i 1. afdeling på hejmmebanen i Ikast. Mads satte sig på det hele med en sikker sejr i Finalen. Marc Dueholm og Nicklas Manager tog de efterfølgende pladser, mens lokale Michael Bærensen sikrede sig sejren i DD2 master.


Mads R. Thomsen(1) var tilbage på sporet i DD2

Kiilerich