Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Vigtige point i DM i Rallycross og Crosskart.

Rallycross 
02/05/18 

Den 27/4 2018 blev DM 2 i Crosskart og Rallycross, afholdt på Løvel banen ved Viborg. Det traditions fyldte Bededags løb skuffede ikke. Der var action og tæt race hele dagen, et vel afviklet løb gav kørerne fra Frederikshavn Sæby Autosport vigtige DM point samt podie pladser.
 

I crosskart Mini Fra 6 år, var FSAS flot repræsenteret og besætter også 2 podie pladser, Markus kristensen der har været stærkt kørende hele dagen vinder og udbygger der med sit forspring i det samlede DM, på 3 og 4 pladsen kom Markus's Klub kammerater Niklas Christiansen og Jonas Nielsen.

Cross Kart 85 ccm. Kvalificerede den unge Mads G Larsen til finalen, i finalen var Mads blandt top 3 da han stallede karten og med stor ærgelse måtte udgå og tage til takke med en 7 plads på dagen, i det samlede DM ligger Mads på en 4 plads med kun 2 point op til 3 pladsen.

Crosskart 125 Ccm. Kæmpede Mathias Laulund hele dagen i det hårde feldt med mange Svenskere og Nordmænd , kvalificerede sig til finalen, i finalen med ganske få omgange tilbage var Mathias at finde på en sikker 3 plads, indtil motoren satte sig, så nu er det tilbage til værkstedet og forberede sig til DM 3 På Ørnedalsbanen i Sæby og dermed hjemmebane. Mathias er Samlet 3 i DM og førende Dansker i klassen.


Crosskart 250 Ccm. Tog FSAS sig af de to øverste podiepladser, Daniel johansen har fundet godt med fart i karten til sæsonstart efter tæt kamp hele dagen med Klubkammeraten Casper B Larsen, vinder Daniel Finalen foran Casper, der er lagt op til noget tæt race i denne sæson. Casper fører det samlede DM med to point ned til Daniel.

Rallycross Gruppe N, Simon Haven kørte hurtigste tider i klassen hele dagen, og holder pole i finalen, Simon tager starten men bliver skubbet på tværs i første sving, Simon fik sig kæmpet op på en 4 plads, samlet ligger Simon 1 i DM.

I Super 2000 havde den forsvarende Danmarksmester Daniel Svenningsen brugt alt sin fritid og sparepenge på at bygge en ny motor til DM 2, heldet var ikke med Daniel og han måtte i 11 time ud og låne klubkammeraten Jesper Christensen's Opel Corsa, en bil Daniel aldrig har kørt før, trods tekniske problemer kvalificerer Daniel sig til finalen, fra bagerste startrække får Daniel kørt sig på en flot 2 plads. Klubkammeraten Nicolaj Nielsen havde dagen igennem været strækt kørende, men endte dagen med et skub og en tur i autoværnet i semi finalen. Daniel er 5 og Nicolai er 9 i det samlede DM.

Supernational.

Her viste den unge Magnus Jensen puplikum hvordan man med en trykladet 1,6 Honda civic kører fra hårdt pumpede baghjulstrukne volvo'er og BMW'er med 400HK+. Magnus vinder også DM 2 og øger dermed sin 1 plads i det samlede DM.

Karsten Lindbøg Hansen havde sit deput løb i hans golf, Karsten er rykket op fra folkerace og har bygget en VW Golf 2 GTI der skal give de andre kamp til stregen, karsten ender dagen på en flot 4 plads.

DM 3 Afholdes på Ørnedalsbanen ved Sæby den 26 Maj.