Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Traditionsrige Bededagsløb

Rallycross 
01/05/18 

Efter en skidt lodtrækning kommer Peder ud i første heat, og kommer først til det ternede flag. Her får han sat en fornuftig tid, der gør at i 2. indledende runde skal han ud i det sidste heat.
Dette heat vinder han også, men efter en meget tæt duel til målflaget. Dette gør at Peder kører hurtigste tid af alle.
 

I 3. indledende runde er Peder lidt hurtigere klar end konkurrenterne og det grønne lys, så her får han lavet en tyvstart. Straffen er, at han ikke må køre tage joker’en, som er et meget hurtigere spor end den ordinære bane. Dette resulterer i at Peder bliver sidste mand i dette heat.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu gælder det alt for at få en fornuftig start placering i finalen. I 4. indledende runde kommer Peder igen fornuftig fra start, sammen med de andre konkurrenter. Men pludselig blokerer bremserne på forhjulene og Peder må se de andre konkurrenter passere og dette sætter Peder tilbage i placeringerne.

På trods af lidt uheld og en tyvstart, skal Peder starte i finalen, dog fra bagerste række.


(Foto: Hoffmann Foto)

Der bliver kørt tæt i finalen. Alle vil gerne have de mange point en sejr giver.
Svenske Persson laver en meget lille kørefejl og Peder kommer forbi ham. Efter lidt taktik med joker sporet og lidt bytten pladser, ender Peder op på en flot 2. plads lige efter den hurtige Magnus.

Nu går turen hjem og tjekke bremserne inden teamet skal ud på en længe ventet tur.
Peder har i mange år gerne villet prøve bilen på den berømte svenske bane i Höljes. Så nu går turen mod det svenske for at prøve kræfter med en afdeling i det svenske mesterskab.


(Foto: Hoffmann Foto)

Næste danske løb er på Ørnedalsbanen ved Sæby den 26. og 27. maj.
Teamet vil gerne takke alle sponsorerne.

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff