Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hvem der i gul bil?

DM Rally 
28/04/18 

Rallysæsonen 2018 startede hårdt og brutalt op for Vejle duoen
Til daglig er Brian Madsen (42år) og Cecilie Madsen (16 år) far og datter, men når rally outfittet tages på, så er de også rallykører og codriver i samme bil, to personer hvor benzinen er drivkræften i kroppen, deres fælles passion, i rallysporten hvor de sammen udlever deres drøm og sammen får store oplevelser.
 

Rallysæsonen 2018 startede hårdt og brutal op for Vejle duoen, årets første løb for dem var deres DM rally debut, til Cimbern Rallye i Nordtyskland, et svært men sportsligt meget udfordrende rally at deltage i.


Cecilie og Brian Madsen
(Foto: Allan POST)

Bilen de kører i er en meget GUL Renault Twingo, i MRC trim, i rallysportens Klasse 1, og løbet havde i alt 6 prøver, på snoede og kringlede nordtyske veje, vejret var fantastisk, og både Brian og Cecilie var spændte som en flitsbue.

Brian Madsen, ’Jeg tror aldrig at jeg på noget tidspunkt i mit liv har været så spændt, og på samme tid har glædet mig så meget, at køre rally har været min drøm hele mit liv, og når jeg så kan dyrke sporten sammen med min datter i codriver sædet, så er jeg bare så stolt og glad’. Inden løbet blev skudt i gang, så skulle de tre forskellige prøver (6 i alt) køres igennem, og der skulle laves noter, her fik de hjælp af Kristian Grue (Kedde), som tog tørnen på bagsædet som to ekstra øjne.


Cecilie og Brian Madsen
(Foto: Karsten Kjær)

Da de startede løbet ud var det med respekt og omtanke, og prøverne var meget udfordrende, og selvom Cecilie kun er 16 år gammel, så har hun styr på ’kontoret’ i højre sædet, noter, rutebog og tidsplaner, det kræver kølighed og overblik, og Cecilie leverede noterne flot. Selvfølgelig kørte det ikke bare på skinner hele tiden, både Brian og Cecilie skal lære, at køre rally er en ’lang’ uddannelse, og Brian skal lære at lytte efter noter og kører de rigtige linjer PÅ ’samme tid’, og Cecilie skal ’ramme’ tidspunktet i note leveringerne, men det blev bedre og bedre under løbet, og farten steg fornuftigt prøve for prøve.


Præmieoverrækkelse
(Foto: Allan POST)

BSM Motorsport er deres team navn, og sammen med deres mekanikere kunne de efter løbet fejre, at de sammen havde deltaget og gennemført Cimbern Rallye 2018, og det som vinder af Micro Rally Cuppen, og nummer 5 samlet i klasse 1.

Nu skal oplevelsen lige fordøjes, for dem som ikke kender rallysporten, så er det at køre og gennemføre et DM rally en oplevelse i særklasse, både som kører og codriver, og som far og datter.

BSM Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 21/04/18 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: