Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Syddjurs Racing åbner DEC2018 på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

26/04/18 

DEC - Danish Endurance ChampionshipNår 2018-sæsonen af Danish Endurance Championship skydes i gang på Ring Djursland lørdag den 5. maj, så bliver det igen med lokal deltagelse af Syddjurs Racing med Henrik Thomsen og Rasmus Pedersen bag rattet i teamets Peugeot 106 med startnummer 111.
 

Danish Endurance Championship er et langdistanceløb fordelt på fire klasser. I modsætning til klassiske sprintløb, så sætter Danish Endurance Championship ikke blot bilens fart på prøve, men også teamets egenskaber indenfor taktik, udholdenhed og teamwork. Sammenlignet med tidligere år, så har man fra promotors side lagt sig i selen for at gøre løbene mere deltager- og publikumsvenlige. Fremadrettet betyder det, at hvert løb består af to heats hvert af en times varighed fordelt over to dage. Derudover bliver mesterskabets biler inddelt i klasser baseret på hurtighed fremfor teknisk performance, hvilket sikrer en mere jævnbyrdig konkurrence.

Syddjurs Racing har i de forgange tre sæsoner hentet pokaler en masse hjem. Med det nye reglement i spil forventer teamet at tage den flottest og mest gyldne af dem alle med hjem til kaminhylden.

Foruden deltagelse i Danish Endurance Championship deltager Syddjurs Racing også i Youngtimer-klassen i Aarhus-løbet Classic Race, CRAA.

Løbskalender:
5. – 6. maj Ring Djursland
25. – 27. maj Classic Race Aarhus
15. – 17. juni Rudskogen Motorsenter; Norge
1. – 2. september Padborg Park
22. – 23. september Ring Djursland
13. – 14. oktober Padborg Park

Se også facebook.com/syddjursracing

Syddjurs Racing


Læs mere om:
  • Henrik Thomsen
  • Rasmus Pedersen
  • Syddjurs Racing
  • Ring Djursland
  • 06/05/18 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •