Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Casper T. Hansen havde en fantastisk start på sæsonen

Formel 4 DK 
25/04/18 

Formula 4 DKDen 18 årige racerkører fra Roskilde, som i år deltager i kampen om det Danske mesterskab for Renault Formel 4 Danmark mesterskabet, har indledt sæsonen på Padborg Park i weekenden 21. – 22 april.
 

Tidstagning lørdag morgen gik helt efter planen og uden problem og Casper T. Hansen satte bedste tid og fik dermed pole position og startede forrest i 1. heat, som blev vundet og dermed kom der vigtige points på kontoen.


(Foto: Paul Reuber)

Weekendens 2. heat lørdag blev kørt lørdag eftermiddag og Casper T. Hansen startede fra 8. plads på grund af de nye regler hvor man vender top 8 fra første heat. Ved starten i 2 heat ville raceren ikke gå i første gear, så det blev en lidt panikkede start som resulterede i at Casper T. Hansen røg ned som 10’er, men fik kørt sig op igennem feltet hvor han havde nogle rigtig gode kampe med bl.a. sin teammate, Aske Nygaard Bramming og sidste års teammakker, Jonas Lindhardt Nielsen. Casper T. Hansen fik kørt sig op gennem feltet til 2. pladsen i et meget underholdende heat.


(Foto: Paul Reuber)

Start placeringen til finaleheatet bliver afgjort af resultatet fra første og andet heat sammenlagt og derfor skulle Casper T. Hansen starter i pole position.

Få minutter før vi skulle køre ud til finaleheatet, ville raceren ikke starte, det var en mindre teknisk defekt, og mine mekanikker fik fundet og løst problemet og det var på ingen måde teamets skyld og jeg kunne komme ud til sidste heat! Men den var meget “scarry!”. Finaleheatet endte med en første plads og derved tager vi fra weekenden, førende i mesterskabet med 68 mesterskabspoint i bogen! fortælle en meget tilfreds Casper T. Hansen.


(Foto: Paul Reuber)

Stor tak skal det også lyde til mine sponsorer og alle dem som har hjulpet til omkring det her projekt og har gjort det muligt

Næste løbsweekend er 12. – 13. maj 2018 på Jyllandringen ved Silkeborg

Casper T Hansen Motorsport


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS