Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kim Boisen er Lynene hurtig for tiden…

DM Rally 
24/04/18 

Kim Boisen og Louise Bang Christiansen ligger nummer 2 i Danmarksmesterskabet i rally
Kim Boisen og Louise Bang Christiansen kørte en meget flot generelt anden plads hjem i 2. afdeling af det Danske mesterskab i rally. Dermed ligger Kim og Louise nummer 2 i det samlede danske mesterskab, kun 6 point efter nummer 1 og har hele 14 point ned til nummer 3.
 


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen i den lyn hurtige BMW
(Foto: Allan Post)

Kim Boisen
”Vi fik en god start ved første afdeling af det danske mesterskab i rally med en tredje plads generelt og nu fik vi kørt os op på en anden plads, det er da helt okay med over 80 startende rallybiler” Smiler Kim Boisen.

”Vores Yokohama dæk er bare det helt rigtige valg, når vi skal køre stærk i rally med en baghjulstrækker. De har ekstremt godt vejgreb og dem kan man altid stoler 100 % på. Udover dette er altid en fornøjelse at køre Cimbern Rallye, der er styr på tingene og rigtig fede rallyprøver de finder frem hver gang” fortæller Kim Boisen.

Kig i spejlene… BMW'en kommer…
”Først en stor tak til Bygma i Sønderborg for at besøge os og teamet i lørdags. Rigtigt rart at se i støtter op om os, her i rallysæsonen. Og ja… Vi havde en fantastisk dag, med rigtig fine rallyprøver. Men… Husk nu at slå spejlene ud… BMW'en kommer og den kommer stærk!! Lidt trævls når vi kører om tiden og nogle ikke giver plads, fordi deres sidespejle er slået ind…”, fortæller stolte Co-Driver Louise Bang Christiansen.

Anderup El Rally
Næste gang bliver i Ebberup på Fyn den 12. maj, hvor tredje afdeling af det Danske rallymesterskab bliver kørt…

Håber vi ses…

Med Venlig hilsen
BMDJ


Læs mere om:
 • Kim Boisen
 • Louise Bang Christiansen
 • Fyn
 • Schleswig
 • 21/04/18 - Schleswig - DM Rally
 • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: