Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel fik en fantastisk start på sæsonen

Supertourisme 
23/04/18 

I et benhårdt felt trak Kevin Rossel det længste strå, da han kom først over stregen med bilen fra det nye Scanview Racing Team.
Henover hele weekenden bed Kevin Rossel sig fast i toppen, da der blev kørt åbningsløb i DST-serien, og derfor gav det også ganske god mening, at han kort før tid kunne slå til i finalen og sikre sig både sejren og den samlede førsteplads.
 

Det blev kulminationen på et intenst forløb, hvor Scanview Racing Team viste sig konkurrencedygtigt, selvom der er tale om et helt nyt setup.

- Det var en fantastisk start på sæsonen, og det var en fantastisk start for det nye team. Endelig faldt tingene lidt ud til min fordel, for jeg havde også heldet i finalen. Vi har ikke haft mulighed for at teste så meget som mange af konkurrenterne, så vi vidste måske ikke helt, hvor vi stod, men vi havde en god føling med tingene, og det viste sig rigtigt. Det er så fedt, at vi kan betale tilbage til Scanview på den her måde fra start, og det giver da tro på tingene til resten af sæsonen, selvom der er lang vej hjem, siger Kevin Rossel, der på alle måder fik en hektisk weekend. Mellem første og andet heat knækkede en udstødningsmanifold, og der fik det nye team lov at bevise sit værd.


(Foto: Denner Photo)

- Der var vi pressede, for det er ikke bare sådan at skifte på V6’eren, og samtidig fik vi ved et uheld lige tømt brandslukkeren i kabinen midt i det hele. Der fik vi travlt med at få det rengjort, så det ikke gik udover teknikken, men vi nåede heldigvis at blive færdige nogle minutter før, og så kørte alt derfra. I det her felt, får du ikke noget foræret, og derfor var det vigtigt at komme ud og få samlet nogle point. Det bliver et hundeslagsmål hele sæsonen, og alt kommer til at tælle, konstaterer Kevin Rossel, som formåede at holde hovedet koldt, selvom forventningens glæde var stor.


(Foto: Denner Photo)

- Jeg syntes, at jeg kørte med hovedet hele vejen, og det gav pote, fordi vi var med fremme hele tiden. Nu har vi lige armene over hovedet lidt, og så skal vi ellers have dem ned igen, så vi kan fokusere på det næste løb, for der bliver kamp om tingene igen. Der er mange biler, som kan vinde hver gang, og derfor har jeg set frem til den her sæson, som bliver ufatteligt spændende i DST. Jeg glædede mig også så meget, at jeg slet ikke kunne sove fredag aften, men det viste sig også, at der var noget at glæde sig til, kommer det med et grin fra Kevin Rossel, som har lagt sig i spidsen af DST med 82 point, inden det om 14 dage går løs igen på Ring Djursland.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •