Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Lærerig weekend for Nymark Racing

Supertourisme 
23/04/18 

Efter første løbsweekend med fire biler i teamet gik tingene ikke helt som forventet for Nymark Racing. Det blev en weekend med både teknisk defekt og en pokal, det må vel siges at være på det jævne, uden at man kan være super tilfreds.
 

Der var inden weekenden ikke nogen tvivl om at teamets testdage havde været udnyttet til fulde, men i løbsweekenden var der stadig ting som drillede teamet og kørerne. Frederik Nymark fik en nogenlunde kvalifikation og sluttede som nummer seks. Det betød at han skulle starte som nummer tre til første løb.

Kort efter starten havde han kørt sig op på en flot førsteplads og trukket sig fri til et lille forspring ned til resten af feltet. Løbet slutter med en solid sejr til Frederik Nymark.

Da Frederik kører ud for at starte til andet løb varmer han bilens bremser og dæk op. Pludselig da han bremser bilen ned, kan han høre sin ene drivaksel knække, så da han kommer frem mod sin startbås på¨startgridden, må han desværre fortsætte direkte i pit og når ikke at deltage i dette løb. "Det var en streg i regningen, men det var også vores første tekniske defekt i to år" siger Frederik nymark med et lille smil på læben.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets fantastiske mekanikere får bilen gjort klar til finaleløbet, hvor Frederik Nymark på grund af sine gode resultater tidligere på dagen stadig skal starte fremme i den sjove af feltet. Han kæmper hårdt med et par konkurrenter og slutter finaleløbet på en fornuftig fjerdeplads.

For Kristian Thorsen gik weekenden ikke helt som han havde håbet. Kristian havde svært ved at finde balancen i bilen i weekenden. Han kørte dog den bedste kvalifikation af de tre AM kørere i teamet og fik sat en tid ind som nummer femten.

I første løb drillede balancen Kristian og han fik kun kørt sig en enkelt placering frem i feltet, men fik stadig et fint resultat, da han sluttede på en fjerdeplads i AM mesterskabet.


Kristian Thorsen
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb startede den unge kører som nummer tretten og fik igen kæmpet sig en plads frem, det gav ham en slutplacering som nummer tolv og en flot plads som nummer tre i AM mesterskabet.

I finaleløbet gentog historien sig, Kristian Thorsen kørte sig en placering frem og sluttede igen på en stabil fjerdeplads i AM mesterskabet. "Jeg har kæmpet med balancen i bilen hele weekenden og vi er nået frem til, at der måske kan være et dæk problem, vi skal se nærmere på" fortalte Kristian Thorsen efter finaleløbet

For Louise Frost udviklede weekenden sig bedre og bedre indtil en lille kørefejl ødelagde det helt gode resultat.


Louise Frost
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra en tid i kvalifikationen som nitten var hendes startplacering i første løb den samme. Gennem løbet lykkedes det hende at finde farten i bilen og sluttede helt fremme som nummer tretten og det blev til en fin placering som nummer tre i AM mesterskabet.

I andet løb skulle Louise Frost kæmpe noget hårdere for at køre sig fra nummer tolv til nummer elleve. Hun endte på en flot og velfortjent andenplads i AM mesterskabet.

Finaleløbet skulle dog vise sig at blive lidt af en skuffelse for den unge kvinde. Da starten gik, fra syttendepladsen , stod Louises bil stille et øjeblik og hun tabte nogle placeringer. Hun fik dog hurtigt sat fart i bilen og kæmpede sig op gennem feltet og sluttede som nummer 15 og en femteplads i AM mesterskabet.

"Jeg gik i stå i starten og skulle lige i gang igen. Jeg er ikke helt god til en stående start" fortalte Louise Frost efter finaleløbet.

Hvor Louise sluttede weekenden med en lille kørefejl, så lagde Lasse Poulsen ud med en af slagsen. Allerede i starten af kvalifikationen fik Lasse lavet en fejl og kørte faktisk en tur ud i autoværnet, så bilen blev skadet på fronten.

Skaden kunne mekanikerne i teamet dog lave midlertidigt, så Lasse Poulsen fik sat en tid som nummer 16, hvilket også blev hans startplacering i første løb.

Bilen var ordnet og Lasse begyndte at kæmpe sig frem i feltet. Det blev til fire placeringer og en ganske udmærket placering som nummer to i AM mesterskabet.

Andet løb skulle vise sig at blive sværere og fra en start placering som nummer seksten, skulle der arbejdes en del for at hente en enkelt placering og han kunne slutte løbet som nummer 15 og det blev til en plads som nummer 5 i AM mesterskabet.

Finaleløbet skulle sig dog vise sig at blive en overraskelse for Lasse Poulsen. Fra en startplacering som nummer enogtyve, viste han at han havde fundet farten i bilen. Hurtigt og stabilt kørte han sig frem i feltet og sluttede som sommer tretten og det gav ham en flot placering som nummer tre i AM mesterskabet, hvilket betød en tur podiet med champagne og pokal.


Lasse Poulsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Generelt kan man sige at det har været en lærerig weekend for hele Nymark Racing og der er kommet et fornuftigt antal point på kontoen hos alle kørere, såvel som teamet, i løbet af weekenden. Der skal nu evalueres, og tages ved læres af denne weekend, så de kan være klar til Ring Djursland om 14 dage.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Lasse Poulsen
  • Louise Frost
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •