Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Opskrift: En ny bil og en slankekur

Legend Car 
22/04/18 

Her er opskriften på en succes i motorsport: Køb en ny bil og sæt køreren på slankekur. Det er den opskrift, som Lars Ebbesen fra Varde har valgt. Forud for 2018-sæsonen i OK MOBIL 1 LEGEND købte han en helt ny legendracer, og det er en Lars Ebbesen i en lettere udgave, der sidder i den lille lynkinerser.
 

Lars Ebbesen indledte sæsonforberedelserne i den helt ny racer med at glide i noget olie og øjeblikket efter holde ude i sandkassen. Men i weekenden har han haft styr på sin bil. Først hurtigst i lørdagens tidtagning, og hele søndagen var han med helt fremme.

Og han kom bestemt ikke let til sejren i finalen. Endnu engang var han ude i en tæt duel med Michael S. Christensen, og flere gange lå de side om side. Men i Åbningsløbet var det altså Ebbesen, der var den, der kom først over målstregen.

Alligevel levede Michael S. Christensen fra Grindsted op til den favoritrolle, han indtager, fordi han i 2017 sluttede på 4. pladsen, og ingen af de tre foran ham stiller op i klassen i år.

Med i toppen vil også kørere som Christian Hansen fra Ribe og Calle Helbo fra Rønde befinde sig.

Også oldboyskører Henrik Vejen fik en flot sæsonstart og blandede sig mellem de forreste. Alder altså ingen hindring.

Samlet set fik det store felt med 36 startende biler en superstart på sæsonen. Og måske er der nu flere, der – der som Lars Ebbesen - går på slankekur blandt kørerne.

Legend Car Cup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Legend Car
  •