Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel var den bedste Kevin

Supertourisme 
22/04/18 

Kevin er åbenbart et rigtig godt racernavn. Da starten gik til Åbningsløbets finale i OK MOBIL 1 DST på Padborg Park, var det med Kevin Verner og Kevin Rossel som de to forreste. Verner fik den bedste start, og han lignede en vinder.
 

Men to minutter før det ternede flag blev luftet, var det pludselig Kevin Rossel, der lå i spidsen.

- Der var kommet en masse sand på banen, og i et sving tabte jeg bagenden og var faktisk på vej ud af banen. Jeg tænkte: Det sker bare ikke nu. Og heldigvis blev jeg på banen, men Rossel var kommet forbi mig, forklarede Kevin Verner efter finalen. Men løbet blev en triumf for begge Kevin’er. Verner var allerede i 2017-sæsonen godt med fremme, mens Rossel spildte sit talent på asfalten. Men Åbningsløbet viste, at både Kevin Verner og Kevin Rossel kan være med helt fremme blandt de hurtigste. De meldte sig begge ind i mesterskabskampen i superklassen fra start af.

Selv om lørdagens tidtagning helt kiksede for Ole Petersen, så kom han med helt frem i søndagens løb, og i finalen holdt han godt fast i 3. pladsen.

Frederik Nymark sluttede 4’er i finalen, efter at han var tvunget til at holde helt stille i 2. heat med en teknisk defekt. Samlet set blev det en godkendt weekend. Men heller ikke mere.

- For Nymark Racing samlet set vil jeg sige, at det blev en middelmådig weekend på Padborg Park. Selvfølgelig havde vi håbet på at få flere end Frederik med i top-10, men vi betaler nogle lærepenge, sagde teamchef Michael Outzen.

Michelle Gatting sluttede som nr. 5 i finalen. Det lykkedes hende altså ikke at vinde et løb, og for en kvinde som hende, der stiler højt, er det naturligvis ikke tilfredsstillende.

Men selv en dygtig kører som Michelle Gatting har altså opdaget, at hun er kommet i et skrapt selskab.

Samme erkendelse må Nicolas Kiesa nå til. Han fuldførte hverken 2. heat eller finalen, men alligevel nåede han at vise, at han stadig kan køre race. Samtidig fik han at mærke, at alle de øvrige i feltet vil gøre alt for at få netop Nicolas Kiesa bag sig.

Mikkel Bang Johnsen blev 6’er i finalen og kørte samlet set et rigtig flot Åbningsløb. I finalen viste Kenneth Jensen endelig, at han kan være med i top-otte. Det samme kørte Nicki Kristensen sig til. Han sluttede på netop 8. pladsen.

Med den store publikumsinteresse fik OK MOBIL 1 DST en forrygende start på sæsonen. Næste løb er om 14 dage på Ring Djursland.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •