Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Oles nye autobil kører fint

Supertourisme 
22/04/18 

Endnu et superræs. I 2. heat i OK MOBIL 1 DST blev det til et drama, endnu inden starten gik. Frederik Nymark, der havde vundet 1. heat i Åbningsløbet på Padborg Park, måtte trille ind i pitten med en teknisk defekt. Det var kostbare mesterskabspoints, som dermed gik tabt.
 

I stedet blev det Ole Petersen, der kunne skrive 25 points ind på sin mesterskabskonto. Men også det skete efter et drama. Han overtog hurtigt føringen efter en Nicki Petersen, der slet ikke kunne holde fast i sin topplacering.

Men en lille fejl fra Ole Petersens side, og teamkollega Michelle Gatting smuttede forbi. Men dommerne vurderede, at hun havde rørt Ole Petersen, og to strafbaner betød, at Michelle Gatting var ude af spillet til 1. pladsen.

Ole har fået ny autobil, og det viste sig, at den kører fint. Selv om han blev hårdt presset af både Kevin Verner og Kevin Rossel, så holdt sønderjyden sin føring hele vejen til målstregen.

DST-debutanten Anders Elkjær kørte sig ind i top-4 som den store overraskelse, og for Nicolas Kiesa lykkedes det at overhale en hel stribe, og fra en start som sidst kørte han sig op på en 9. plads og viste race-kvalitet.

Frederik Nymarks mekanikere kæmper med tiden. Han skulle blive klar til at køre finalen. Hvor han også vil starte i tredje startrække.

Den starter med Kevin Verner i pole position med Kevin Rossel lige ved siden af, og Michalle Gatting er lige efter Rossel. Det bliver en forrygende finale for øjnene af 3.700 tilskuere på Padborg Park.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Ole Petersen
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •      ASETEK SIMSPORTS