Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Tre Legend-kørere i ren opvisning

Legend Car 
22/04/18 

Løb 2
Christian Hansen. Lars Ebbesen. Michael S. Christensen. Det var de tre kørere, der helt I front for det store felt I OK MOBIL 1 LEGEND gav en ren opvisning i fedt ræs til publikum.
 

Det var i et heat, der desværre blev overskygget af afkørsler, der udløste safetycar og endda også en lille ambulancetur på Padborg Park.

Derfor kom vinderen Christian Hansen og de to rivaler, Lars Ebbesen og Michael S. Christensen, også til at køre over målstregen i et tempo, der var bestemt af safetybilen. Det er lidt som at kysse sin moster.

Heldigvis havde de inden nået at vise race af høj klasse, og hvor ikke mindst duellen mellem Christian Hansen og Lars Ebbesen var knivsskarp med skiftende føringer.

Det er også de tre kørere, der hen over weekenden indtil videre har været dominerende i Legend-klassen sammen med blandt andre Calle Helbo og veteraner som Jacob Ommen og Henrik Vejen.

Løbet fik dog et efterspil. Der var nærmest opløb i det lille rum, hvor dommerne sidder, og længe der usikkerhed om de endelige placeringer.

Det var et efterspil, der også kan vise sig at få betydning for en af de tre i opsvingen..

Legend Car Cup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Legend Car
  •