Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Hold da helt ferie for et racerløb

Supertourisme 
22/04/18 

Wow! Hvilket racerløb. OK MOBIL 1 DST fik en helt fantastisk sæsonåbning på Padborg Park i et løb, der i den grad begejstrede publikum. Og for Frederik Nymark og hans team blev det en stor oprejsning efter lørdagens skuffelser.
 

Allerede i det første sving pressede Nymark sig op på 2 pladsen efter den førende Mikkel Bang Johnsen, og da Bang kort efter begik en lille fejltagelse, var Nymark forbi, og han var en helt suveræn vinder i Åbningsløbet.

- Da jeg lå lige efter Mikkel Bang Johnsen kunne jeg se, at han et par gange skred ud, og jeg ventede bare på, at jeg kunne komme forbi. Det var virkelig en dejlig sejr efter alle de problemer, vi oplevede i lørdagens tidtagning, sagde Frederik Nymark.

Der blev belønnet med et smækkys fra kæresten Louise Frost, der selv kørte et fremragende heat, selv om hun sluttede længere tilbage i feltet.

Mikkel Bang Johnsen kæmpede 2. pladsen hjem. Godt kørt af ålborgenseren. Lørdagens overraskelse var debutanten Jonas Svensson. Han viste, at hans topplacering ikke var en tilfældighed. Sidste års Legend-mester blev nr. 3. i sit første heat i superklassen.

Kevin Verner, Michelle Gatting, Kevin Rossel og Nicolas Kiesa leverede et forrygende race bag de tre førende biler. Kiesa var med helt fremme, men tilsyneladende blev han ramt og sendt ud i rabatten, og kort efter var det en rasende Nicolas Kiesa, der steg ud af bilen i pitten.

Nicki Petersen, der som Michelle Gatting kommer fra DTC, kørte en 8. plads hjem, og dermed en det en DST-debutant, der starter i pole position i heat 2, der køres med start kl. 15.40.

Han får Ole Petersen lige skråt bag sig, men der er ingen tvivl om, at Ole Petersen øjner chancen for en heatsejr senere på eftermiddagen her på Padborg Park med et rekordstort publikum til et Åbningsløb.

Lørdagens hurtigste mand, Martin Andersen, fik motorproblemer og udgik. Hvilken skuffelse.

Spændende bliver det at se, hvad Nicolas Kiesa kan udrette fra en position som den sidste, der kører over startstregen.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •