Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Alt passede perfekt for Martin

Supertourisme 
21/04/18 

Så kom 2018-sæsonens første sandhedens øjeblik efter flere måneders forberedelser. Og det blev et øjeblik, som Martin Andersen i den grad kom til at nyde
 

I Kvalifikation 1 i OK MOBIL 1 DST var han hurtigst i noget, der blev et hemmelighedskræmmeri. Tidssystemet brød sammen, så kørerne mere eller mindre kørte i blinde og ikke kendte deres tider. Men da tiderne igen kom på skærmen, var det med Martin Andersen som den hurtigste.
Det var de 12 hurtigste, der fortsatte til Kvalifikation 2. Og med den hurtigste omgang har Martin Andersen indskrevet 25 points på årets mesterskabskonto.

Længe lignede det en stor forårssucces for Kevin Verner. Han havde i den afgørende tidtagning hurtigste tid, og den eneste, der kunne køre endnu hurtigere, var Kevin Verner selv. Men da han holdt i pit, rykkede først Kevin Rossel forbi ham, og med blot to minutter tilbage kørte Martin Andersen den superomgang, der gjorde ham til lørdagens etter på Padborg Park.

- Jeg fik det bare til at passe helt perfekt hele banen rundt, og mit team havde gjort en superbil klar til mig, sagde en rigtig glad Martin Andersen efter Kvalifikationen.

Nr. 4 i Kvalifikationen blev Nicolas Kiesa, der altså viste, at Formel 1- eksperten fra tv-studiet ikke har glemt selv at sidde i en racerbil.

Michelle Gatting fik en godkendt debut i OK MOBIL 1 DST og viste, at hun bliver et plus for superklassen i dansk motorsport.
For Nymark Racing var det en skuffende kvalifikation. Tre ud af fire biler kom ikke med i den anden og afgørende tidtagning. Frederik Nymark var den eneste af de blå-hvide, der kvalificerede sig, og han kan ikke være tilfreds med en 6. plads.

Den positive overraskelse var Legend-mesteren fra 2017, Jonas Svensson. Han kørte den 7. hurtigste tid, og dermed starter han med en rigtig god udsigt ned til det første sving i søndagens 1. heat. Det er Kun Mikkel Bang Johnsen, der holder lidt foran Svensson. Med en 8. plads har Johnsen sikret sig pole position i søndagens første hest.

- Det har jeg prøvet to gange før. Den ene gang gik det helt galt, den anden pole blev omsat til en 2. plads. Nu skal jeg prøve at holde føringen hele vejen til målstregen, men det er det hidtil stærkeste felt, jeg bliver jagtet af, siger Mikkel Bang Johnsen.

Og tæt, det bliver det. De ni hurtigste kørere var alle under minuttet, og der er inviteret til noget fedt ræs, når 1. heat køres på Padborg Park søndag fra kl. 13.15

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •