Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Hurtigste kører blev udelukket

Legend Car 
21/04/18 

Det kan man da kalde en dumhed.
 

I lørdagens tidtagning i OK MOBIL 1 LEGEND på Padborg Park havde Mads Pedersen fra Hjallerup den hurtigste omgangstid. Men så gik der lidt for meget Hjallerup Marked over det. Han overhalede helt unødvendigt i en gul flagzone, og det er forbudt. Fra at have stået øverst på listen som den førende, blev Mads Pedersen kaldt ind og stoppet.

Han skal nu starte sidst i søndagens 1. heat. Øv bøv, hvilken nedtur. Til gengæld havde Lars Ebbesen fra Varde det helt store smil på. Nu blev det Ebbesen, der vandt sæsonens første prøve, og han blev noteret for 1.09.068 på sin hurtigste omgang.

Mirza Ahmetagic fra Randers blev noteret for 1.09.526, og det var den næst hurtigste omgang. Christian Hansen fra Ribe kom rundt i 1.09.640, og det gjorde ham til den tredje hurtigste. Torben Sørensen fra Herning blev nr. 4 og Michael S. Christensen, Grindsted, nr. 5, og det var mok lidt længere tilbage end forventet.

Nr. 20 blev Villy ”Swing King” Jørgensen fra Padborg, og det betyder, at ”Vilde Villy”, som han også kaldes, starter i pole position i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 LEGEND.

Det bliver ikke kedeligt.

Legends Car Cup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Legend Car
  •