Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

To af favoritterne i flot sæsonstart

Legend Car 
22/04/18 

Hvor længe varer en stjernestund?
 

For Villy Jørgensen fra Padborg i sådan cirka 45 sekunder. Det var den tid, ”Vilde Villy” holdt førstepladsen i 1. heat i OK MOBIL 1 LEGEND på Padborg Park. Da han for anden gang kom over startstregen, var han blevet overhalet af Magnus Madsen fra Ringkøbing, og han var ikke den eneste, der ville forbi ”Swing King”, som han også kaldes.

Det lykkedes faktisk også for Magnus Madsen at lægge afstand til de øvrige, men efter en safetycar på banen var feltet igen samlet, og i opløbssvinget begik Ringkøbing-køreren en fejl, og det udnyttede Michael S. Christensen fra Grindsted og kom i spidsen for Legend-feltet.

Der blev han lige til det ternede flag. Men forhåndsfavoritten kom bestemt ikke let til sejren. Som hurtigste mand i tidtagningen havde Lars Ebbesen fra Varde også rykket sig op blandt favoritterne, og over flere omgange udviklede duellen mellem de to favoritter sig til en ræs, hvor de flere gange lå side om side.

I sidste omgang med Michael Christensen som vinder. Efter Lars Ebbesen fulgte Martin Doktor fra Skanderborg med Rasmus Villads Andersen, Randers, Jacob Ommen fra landsbyen Korup vest for Tinglev og Calle Helbo, Rønde, på de øvrige topplaceringer.

Og Villy Jørgensen? Han sluttede på en 17. plads. Og det var da heller ikke så ringe endda.

For Mads Pedersen fra Hjallerup er der tale om en sort weekend. I lørdagens tidtagning blev han diskvalificeret på et tidspunkt, hvor han havde kørt den hurtigste omgangstid, og i søndagens første heat måtte han luske i pit med en teknisk defekt, mens alle de øvrige holdt klar til start.

Legends Car Cup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Legend Car
  •