Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Martin vil være mere sig selv

Supertourisme 
21/04/18 

For racerkøreren Martin Andersen blev sæsonen 2017 i OK MOBIL 1 DST slet ikke, som forventet. Han havde alt for stor opmærksomhed på de andre i feltet, og han holdt stille med en eksploderet motor. Faktisk kan Martin Andersen slet ikke huske hvilken placering, han opnåede i 2017. Det var i hvert fald ikke én, han samler på.
 

Det skal være anderledes i 2018-udgaven af Danish Supertourisme, der har udviklet sig til superklassen i dansk motorsport. Martin Andersen og hans team har på alle måder forsøgt at omsætte erfaringerne fra den første sæson i DST til en både bedre kører og bil i den ny sæson, der indledes med Åbningsløbet på Padborg Park i weekenden.

Det er en veltrimmet Martin Andersen, der sætter sig bag rattet i sandhedens øjeblik: Lørdagens tidtagning, hvor det i første omgang gælder om at kvalificere sig blandt de 10 hurtigste, der derefter afgør, hvem der kommer hurtigst rundt på Padborg Park. Det er mesterskabspoints, der er på spil.

- Jeg har arbejdet meget med min fysiske træning, så jeg ved, at jeg stiller op i topform, og det samme tør jeg godt sige om bilen. Vi har virkelig skruet på den hen over vinteren, så det i dag er en bedre bil end i 2017, forklarer Martin Andersen.

Han har også sin strategi på plads. Hidtil har han været sin egen værste konkurrent. Det skal være slut nu.

- Jeg har brugt alt for mange kræfter på at holde øje med de andre. Nu vil jeg være meget mere fokuseret på mig selv, forklarer Martin Andersen.

Han og hans team har også forberedt sig på et setup, der virkelig vil skabe opmærksomhed.

- Både på banen og i pit vil vi gerne præsentere det flotteste team, og jeg tør godt love, at der bliver både noget at se og høre på. Martin Andersen kan præsentere en meget stor sponsor-opbakning. Lige op til sæsonstarten har han også indgået en aftale med Rock Star. Det bliver ikke kedeligt.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •