Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Scanview satser på Rossel og DST

Supertourisme 
21/04/18 

Dagen før åbningsløbet i DST kan Kevin Rossel løfte sløret for en stor nyhed omkring sit team, der fremadrettet hedder Scanview Racing Team. Det nye samarbejde giver flere spændende muligheder henover sæsonen.
 

Spændingen hænger allerede i luften, inden det går løs med åbningsløbet på Padborg Park, når sæsonen i DST skydes i gang. Feltet ligner det stærkeste nogensinde med flere nye kørere, der har valgt at tage kampen op i den attraktive serie, og det giver alt sammen øget bevågenhed. Dermed er den kommercielle værdi også øget, og det mærker Kevin Rossel, som kan rulle frem til startlinjen med en god nyhed. Han har i år satset på eget team, og her han nu fundet en stærk samarbejdspartner, så han i år tørner ud for Scanview Racing Team.


Kevin Rossel og Scanview forlænger

- Det er en ekstrem vigtig aftale for mig og mit team, og det er et stærkt signal at sende. Kommercielt er det et stort skridt fremad, og det glæder mig specielt, at det er en langvarig samarbejdspartner som Scanview, der træder et skridt frem. De har været med hele vejen, og vi har et godt samarbejde. Det er en virksomhed, der er yderst professionel, og de arbejder dedikeret med tingene. De kan se værdien af at være med til at skabe det her team og af at være en del af DST, hvor jeg tror, at vi kommer til at opleve en masse fedt ræs. Det bliver en vildt spændende sæson med et næsten absurd stærkt felt, men jeg tror på, at vi sammen kan være med helt fremme, siger Kevin Rossel om det nye samarbejde på Scanview Racing Team, hvor den nye hovedsponsor ser frem til den øgede eksponering og det udvidede samarbejde.

- Vi har i år været med omkring Kevin Rossel i 10 år, og vi føler jo derfor, at han er en del af Scanview-familien. Den professionalisme, som han og hele holdet udstråler, går godt i tråd med vores værdier og den måde, som vi arbejder på, og han er på alle måder en god ambassadør for vores virksomhed. Det har indtil videre været tre fantastiske år i DST-serien, hvor vi har nydt godt af både Kevin Rossel og specielt arrangementerne på Padborg Park, og det er en god scene for os. Vi har dannet et nyt selskab, Scanview Systems, som arbejder med biler og trafik, og derfor er det kun blevet mere relevant for os at samarbejde. Vi ser frem til eksponering i en sport, som vi også selv brænder for, siger indehaver af Scanview, Johnny Klausen, der i denne weekend kan se bilen fra Scanview Racing Team for første gang til åbningsløbet på Padborg Park.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •