Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Nu vil datteren overhale sin far

Legend Car 
20/04/18 

To nordsjællændere på asfalt i det sønderjyske. Nanna M. Kanstrup fra Hillerød og Lars Kanstrup fra Nøddebo er med, når flere end 30 små racerbiler indleder 2018-sæsonen i OK MOBIL 1 LEGEND i weekenden på Padborg Park. Det samme efternavn er ikke tilfældigt. Der er tale om far og datter.
 

Lars Kanstrup kører i bil nr. 22. Nanna M. Kanstrup i nr. 23. Men de to biler har helt det samme design, og selv om ingen af dem på forhånd er udråbt til favoritter, så er det givet, at der vil blive lagt mærke til de to biler. De er virkelig flotte.

Nanna M. Kanstrup - M for Møller - debuterede i 2017 i den populære klasse, der igen i 2018 har tilmelding fra tæt ved 40 kørere.

- Jeg var med for at lære. Det var svært, men i den nye sæson kører jeg efter at overhale min far. Det er mit mål, fortæller Nanne M. Kanstrup med et stort smil. Hun nyder samarbejdet med sin far, selv om de bestemt også kan blive uvenner.

- Som regel har vi det hyggeligt. Det at være sammen i Legend-klassen er kvalitetstid for far og datter, og vi har fået et bedre forhold til hinanden, efter at vi er begyndt at køre om kap i den samme klasse, forklarer Nanne M. Kanstrup.

Lars Kanstrup vil ikke på forhånd afvise, at det i den nye sæson bliver datteren, der kommer først over målstregen.
- Det må tiderne vise, som han siger.

Han er som datteren begejstret for den lidenskab, som de deler i motorsport.
- Det er livet. Det er en rigtig god tid, vi har sammen.

OK MOBIL 1 LEGEND kører tidskørsel lørdag og tre løb hen over søndagen. Givet er det, at både far og datter kommer ud i et tæt race i et stort felt med en flok kører, der har det, som når køerne første gang lukkes ud af stalden og ud på en forårsgrøn græsmark.

Her er det bare hård asfalt.

Legends Car Cup


Læs mere om:
  • Lars Henrik Kanstrup
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Legend Car
  •