Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Formel 1-kører får racercomeback på Padborg Park

Supertourisme 
20/04/18 

Nicolas Kiesa er med ved premieren på OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo
I weekenden gør en af dansk bilsports store profiler gennem tiden comeback som aktiv i sporten. Det er Nicolas Kiesa, som lørdag og søndag er at finde i en af bilerne i feltet, når årets udgave af OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo får sæsonpremiere.
 

Det er efterhånden nogle år siden, at den tidligere Formel 1-kører har været til start i et bilrace. Vi skal tilbage til 2012, hvor han deltog i Danish Endurance Championship, og dengang viste han, at han ikke havde mistet spor af den fart, som førte ham til Formel 1 i 2003 – samme år, som han i Monacos gader også vandt løbet for Formel 3000, klassen som i dag går under den mere passende betegnelse Formel 2.


Nicolas Kiesa får racercomeback i weekenden på Padborg Park
(Foto: Audi)

I dag kender alle motorsportsglade danskere Nicolas Kiesa som den knivskarpe analytiker, der i forbindelse med TV3+’ transmissioner fra Formel 1-løbene øser ud af sin viden og giver seerne en indsigt i alt fra løbsstrategi til tekniske spidsfindigheder. For selv om det altså er seks år siden, at han sidst kørte et billøb, har Nicolas Kiesa holdt sig up-to-date. Således har han fast trænet med sin gokart, og forud for weekendens Padborg Open er der også blevet til testkørsler i den bil, han skal deltage med i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo.

Allerede lørdag er Nicolas Kiesa sammen med de andre godt 20 deltagere i klassen i racerbilen, men det er først søndag klokken 13.15, at det bliver alvor. Her bliver det første af i alt tre løb for OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo kørt.

Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •