Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Niklas Voetmann skriver kontrakt med Jan Magnussen

DTC 
20/04/18 

DTC - Danish Thundersport Championship21-årige Niklas Voetmann kan med sin nye kontrakt se frem til en sæson som juniorkører i DTC for Jan Magnussens team Magnussen Racing Experience.
 

Med den dugfriske kontrakt med Jan Magnussens team i DTC er 21-årige Niklas Voetmann et vigtigt skridt tættere på den helt store drøm om at gøre motorsporten til en levevej. Dermed kan det unge talent se frem til at debutere i landets bedste række allerede den 12. og 13. maj.


(Foto: Voetmann Racing)

Han bliver en del af Jan Magnussens team - Magnussen Racing Experience, hvor han skal køre Mercedes karosse, der har alle konkurrencedygtige specifikationer.

Det vækker både glæde og stolthed hos den unge racerkører, at han nu får mulighed for at tage første rigtige skridt i mod drømmen om en hverdag som professionel racerkører.


(Foto: Voetmann Racing)

- Jeg glæder mig rigtig meget til at køre i den højeste række i Danmark. Det er et vigtigt skridt mod Le Mans, som jeg håber på at køre en dag. Nu skal vi sørge for, at min udvikling stiger stødt i løbet af året så det også kan ses på resultaterne til efteråret, siger Niklas Voetmann, der kører sit første løb i DTC den 12. og 13. maj på FCM Jyllandsringen.

Samtidig er han meget taknemmelig for de mange sponsorer, der lægger både energi og penge i udviklingen. Det er særligt Morten Høst fra Det Kolde Bord og Benjamin Huss fra Lasergame, der begge har givet et meget stort økonomisk bidrag.


(Foto: Voetmann Racing)

Voetmann Racing har sammentidig valgt at lægge helt nye og spændende kommercielle tiltag. Som snart bliver offentliggjort, sammen med en sprit ny hjemmeside der afspejler sig i teamets nye vej.

Med venlig hilsen
Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  •      ASETEK SIMSPORTS