Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Et løb med taktiske overvejelser

DM Rally 
18/04/18 

Eller HVAD !!!
For SJ Rallying, Steen Johansen/Køge er det lidt som at komme op på hesten igen, tilbage i den vante rytme og fart, og det skal så praktiseres i det sværeste DM løb på den danske rallykalender.
CIMBERN Rallye, lige syd for den danske/tyske grænse, der byder den tyske løbsledelse igen op til dans, i form af prøver over den normale sværhedsgrad i dansk rally.
 

Løbet er 2. afdeling af DM, og 1. afdeling i Minirallysyd turneringen, og løbsledelsen har flyttet løbsområdet lidt vest på nær Satrup.

Når lamperne tæller ned ved startstregen på SS1, og Steen ligger første gear ind, så siger det ’klong’ fra gearkassen (fed lyd), og så er det 3-2-1 GO, til prøver med meget stor sværhedsgrad.

Der er tre forskellige prøver, to rundbaner og en gennemgående (6 prøver ialt), og selvom løbsområdet er flyttet, så fortæller det bare hvor mange kvalitets strækninger tyskerne har, til at lave rally ud fra.

Over 10 års samarbejde i Steens Skoda Fabia Super 2000, det har Steen og codriver Suna Schwaen/Sorring rundet på ’kilometertælleren’, over 10 år har de dannet makkerpar i Steens rallybiler, og rutinen og kendskabet til hinanden er en stor fordel, måske især i dette løb.

Hjemmearbejde har der været nok af for Steen, da bilen ikke virkede som forventet til DM1, men hårdt arbejde på værkstedet skulle gerne have løst problemerne fra DM1, men Steen kender betingelserne fra løbet i Tyskland, og vil køre’ fast but safe’, for der skal DM point med hjem, noget Steen mestrer til fulde, og med Suna’s stemme tilbage i samtaleanlægget, og en forbedret Skoda Fabia Super 2000, så er Steen klar til lørdagens DM styrkeprøve i det nordtyske.

Info om løbet :
minirallysyd.dk/cimbern
Deltagerliste

Allan POST


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 21/04/18 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: