Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Vi skal have mere erfaring med bilen”

DM Rally 
18/04/18 

Lørdag fortsætter Bisted Motorsport sin 2018-sæson. Det sker, når Jesper Bisted og Arly Larsen drager til det nordtyske, hvor de deltager i Cimbern Rally. Løbet får base omkring landsbyen Satrup, som ligger 35 kilometer syd for den dansk-tyske grænse.
 

”Jeg har fået tilsendt en video, hvor man kan se hastighedsprøverne igennem, og de virker til at være meget fede med gode udfordringer,” siger Jesper Bisted. ”Der er i alt tre forskellige hastighedsprøver, som hver skal køres to gange.”


Cimbern Rally er næste opgave for Bisted Motorsport
(Foto: Knud Nielsen)

Sidste gang Bisted Motorsport var i aktion, var ved Rally Horsens i påsken, hvor man havde et problemfrit løb og sluttede på en generel tiendeplads.

”Vi havde ingen problemer, og der var ingen tekniske defekter, så der har ikke været de store ting, der skulle løses hjemme på værkstedet,” siger Jesper Bisted.

”Det gælder for os at gennemføre løbet. Vi har jo endnu ikke den store erfaring med bilen, og jeg må også indrømme, at jeg har behov for at få opbygget noget selvtillid med bilen. Vi satser på, at vi kan slutte i top 10 igen.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Arly Larsen
 • Jesper Bisted
 • Schleswig
 • 21/04/18 - Schleswig - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions