Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Succesrig bilsælger bag topteam

Supertourisme 
18/04/18 

Når en ny sæson i OK MOBIL 1 DST indledes i weekenden på Padborg Park, vil det være med et nyt teamnavn. Og hvilket team. Michelle Gatting fra Vedbæk er inviteret ind i et team, der er sønderjysk, og hun gasser op til en måske meget dramatisk rivalisering med Ole Petersen fra Bredebro, der i 2017-sæsonen sluttede på en 3. plads i mesterskabsserien.
 

Michelle Gatting og Ole Petersen er to af de fem kørere, der har fået en succesrig bilsælger til at gå med ind i superklassen i dansk motorsport.

Bag Team Jørgen Hansen Biler står selveste Jørgen Hansen hamselv. Han har sin forretning i sønderjyske Skærbæk, og han er en succesrig bilmand. Jørgen Hansen er den, der sælger de fleste KIA-biler i Danmark.

- Det har naturligvis stor betydning for teamet og for OK MOBIL 1 DST som helhed, at Jørgen Hansen Biler nu står bag teamet, siger Tom Gaarde Pedersen, der ejer dette team med base på hans egen Padborg Park.

Teamchef bliver Peter Lindgaard med Brian Wede som chefmekaniker.

Ud over Michelle Gatting og Ole Petersen består Team Jørgen Hansen Biler også af Casper Røes fra Odense, Kenneth Jensen, Randers og Carsten Lorenzen fra Haderslev.


Team Jørgen Hansen Biler

På forhånd er både Gatting og Petersen blandt forhåndsfavoritterne. Sammen med mesteren Michel Nykjær kunne Ole Petersen køre team-mesterskabet hjem til det, der i 2017 hed Prego Racing. Ole Petersen skal forsøge at genvinde team-titlen, men nu sammen med Michelle Gatting.

Men de to vil også begge være med i det individuelle mesterskab. På en og samme tid er de altså både team-kolleger og rivaler. Det kan blive en forestilling, der er forbudt for børn.

Casper Røes er kun 17 år, men han har under flere test omsat sit unge talent til hurtige omgangstider, og hvis det lykkes for Kenneth Jensen at holde hovedet koldt under hjelmen, så vil han også blande sig blandt de forreste.

Med sit format stiller Team Jørgen Hansen Biler også op til en direkte konfrontation med Team Nymark Racing - det andet store team i klassen. Det bliver ikke kedeligt.

Padborg Park
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Casper Røes
  • Kenneth Jensen
  • Michelle Gatting
  • Ole Petersen
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •